2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Célpont 17:55

Háború Ukrajnában

Napindító: Dunda György - Egy ukrán vezető szerint hiú ábránd társadalmi igazságosságot elvárni háborúban + videó

Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be a legfrissebb ukrán eseményekről.

  • Napindító: Dunda György - Egy ukrán vezető szerint hiú ábránd társadalmi igazságosságot elvárni háborúban + videó

Dmytro Natalukha, kormánypárti képviselő nyilatkozota okozott közfelháborodást a napokban Ukrajnában.

"Néha úgy tűnik, hogy ez a szegények háborúja. Azokat sorozzák be és kerülnek a frontra, akiknek nincs megfelelő anyagi lehetőségük vagy kellő kapcsolatuk. A kettő bizonyára összefügg egymással és sokan így meg tudják úszni a sorozást. Akiknek erre nincs lehetőségük mennek, a tehetősebb réteg, a politikusok, a gazdagabbak pedig köszönik szépen a háborút csak hírből, illetve tv adásokból ismerik. Na erre reagált a kormánypárti képviselő, Natalukha. Azt mondta, hogy háborúban hiú ábránd társadalmi igazságosságot elvárni. Kitért arra is, hogy ha akarnának, akár kétmillió embert is besorozhatnának, de igyekeznek figyelni azért a gazdasági hátországra is. Valakinek maradnia kell, a gazdaságot működtetni kell, adózni kell, hiszen az adókból el kell tartani a katonákat."

- számolt be a legfrissebb ukrán hírekről a HírTV kárpátaljai tudósítója.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!