2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Zelenszkíj az Európai Parlamentben beszélt

Vendégeink a stúdióban Boros Imre közgazdász, és Kiss Rajmund, a Mathias Corvinus Collegium Diplomáciai Műhelyének a vezetője.

  • Háború Ukrajnában - Zelenszkíj az Európai Parlamentben beszélt

Később pedig érkezett hozzánk Nicolas de Lamberterie francia újságíró, merthogy az Egyesült Királyságba látogatott az ukrán elnök, amelyet követően a brit kormányfőbejelentette, hogy katonákat küldhetnek Ukrajnába.

Főbb témák:

- A háborúról, a szankciókról és azok káros hatásairól beszélt az Európai Parlamentben Mick Wallace is. Az ír képviselő európai gazdasági válságról és amerikai profitról beszélt.

- Más volt Biden elnök és Trump korábbi elnök nyelvezete, ez egyértelmű. Kinek hisznek jobban az amerikaiak, és melyiket fogadja el inkább a globalista elit, amely az irányvonalat határozza meg Washingtonnak?

- Sanders: "Most az amerikaiak az üres élelmiszerboltok polcaival, a magas energiaárakkal, az emelkedő bűnözéssel, a faji hovatartozásuk miatt "egymást gyűlölni tanított gyerekekkel" és egy olyan világgal küzdenek, amely egyre inkább a háború felé sodródik. Hozzátette: Az elmúlt két évben a demokraták mindent elpusztítottak.

-A francia elnök azt közölte, nem tárgyalt Volodimir Zelenszkijjel vadászrepülőgépek küldéséről.

-Olaf Scholz kancellár azonban azt mondta, Németország nyújtja a legtöbb segélyt Ukrajnának az Unió országai közül, még ha fegyverszállításról is van szó.

-Az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője pedig azt mondta a csúcsra érkezve, hogy Brüsszel támogatja a további katonai segítségnyújtást Ukrajnának.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Őszi kertészkedés

Radar - Őszi kertészkedés

Néhány hasznos tanácsot ad nekünk Mogyorósi Rita hobbikertész, aki már neki is látott az őszi feladatoknak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!