2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Scott Ritter: Az ukrán vezetés már csak a NATO beavatkozásában bízik

Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász voltak a Háború Ukrajnában című műsor vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Scott Ritter: Az ukrán vezetés már csak a NATO beavatkozásában bízik

Az ukrán vezetés a NATO beavatkozásában látja az egyetlen esélyt arra, hogy megfordítsa a helyzetet a harctéren, de a valóságban az észak-atlanti szövetség képtelen szembe szállni Oroszországgal - mondta Scott Ritter nyugalmazott amerikai hírszerző tiszt.

Ritter szerint az ukrán hadsereg már az összeomlás szélén áll, és a túlélésért kell küzdenie, hogy eljusson a NATO-csúcsra."Könyörögni fognak a NATO-nak, hogy avatkozzon be, mert Ukrajna egyetlen esélye a NATO beavatkozása. De ez nem esély, mert emlékeztetek mindenkit: a NATO nem tud belekeveredni egy ilyen konfliktusba, nincsenek csapataik, nincs kiképzésük, nincs logisztikai támogatásuk, nincs parancsnokságuk és irányításuk, nem tudják, hogyan kell ezt csinálni.

Tehát Ukrajna számára mindennek vége. El kellett volna fogadniuk az alkut, amikor Putyin 2022 áprilisában felajánlotta. Képzeljék el, hol lennénk ma, ha... de nem..." - magyarázta Ritter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adtak ki Szergej Sojgu ellen

Háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adtak ki Szergej Sojgu ellen

A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) kedden elfogatóparancsot adott ki Szergej Sojgu, az orosz biztonsági tanács titkára, valamint Valerij Geraszimov, az orosz fegyveres erők vezérkari főnöke ellen az ukrajnai háború során 2022. október 10. és 2023. március 9. között elkövetett állítólagos háborús bűncselekmények miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!