2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Oroszországi területet támadott meg az ukrán haderő

Vukics Ferenc katonai szakértő és Csizmadia Tamás jogász, közíró a stúdióban, valamint Skype-on Kusai Sándor egykori nagykövet volt Ferkó Dániel vendége.

  • Háború Ukrajnában: Oroszországi területet támadott meg az ukrán haderő

A következő témákról volt szó:

  • Az európai szabályok nyílt megsértése lenne a magyar európai uniós elnökség visszavonása - jelentette ki a lengyel miniszterelnök tegnap a Európai Politikai Közösség csúcstalálkozóján. Matheus Morawiecki, a jövő év második félévi magyar uniós tanácsi elnökség felfüggesztését javasoló európai parlamenti állásfoglalásra reagált. 
  • Egyre távolabb kerülnek Ukrajna reményei a NATO-csatlakozásra – írja az Agora moldovai hírügynökség alapján az Oroszhirek.hu. A lap idézi az ukrán elnököt, aki sajtótájékoztatóján arról beszélt, Oroszország nem támadta volna meg Ukrajnát, ha az a szövetséghez tartozik.
  • Visszaverték az orosz katonai és határvédelmi egységek ukrán fegyveresek három arra irányuló kísérletét, hogy behatoljanak Belgorod megyébe - közölte csütörtökön az orosz védelmi minisztérium.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!