2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - 2030-ig biztosan nem lesz béke a szakértők szerint + videó

Olyan támadó rakétákról is szavazott az amerikai kongresszus Ukrajnának, amelyekkel oroszországi célpontokra is lőhetnek. Közben Kína a világ mintegy 30 országának katonai vezetőit hívta össze. Erről mondta el véleményét a Háború Ukrajnában című műsorunkban Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Stier Gábor, a moszkvater.com főszerkesztője Virághalmy Sarolta műsorvezetőnek.

  •  Háború Ukrajnában - 2030-ig biztosan nem lesz béke a szakértők szerint + videó

A teljes adás megtekinthető, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!