2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Oroszország több mint 180 ezer katonát küldött a legfontosabb frontvonalakra

Stier Gábor, a Moszkva tér.com főszerkesztője és Vukics Ferenc katonai szakértő voltak műsorunk vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Oroszország több mint 180 ezer katonát küldött a legfontosabb frontvonalakra

Oroszország több mint 180 ezer katonát küldött a most legfontosabb frontvonalakra – írja a CNN. Az ukrán fegyveres erők keleti csoportjának szóvivője, Szerhij Csereváty közlése szerint szerint a Liman és Kupjanszk közötti frontvonalra mintegy 120 ezer katonát telepítettek az oroszok. A legsúlyosabb harcok jelenleg Zaporizzsja térségében zajlanak, az orehovi húsdarálónak nevezett szakaszon.

Eközben az orosz légvédelem reggel lelőtt három drónt Moszkva közelében, és egy időre lezárták az orosz főváros egyik nemzetközi repterét. Moszkva polgármestere nemrég azt nyilatkozta, hogy Ukrajna újabb támadást kísérelt meg ellenük.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az olasz jobboldal sem akar belépni a háborúba + videó

Az olasz jobboldal sem akar belépni a háborúba + videó

Egy olyan országért nem mennek háborúba, amely még csak nem is tagja a NATO-nak – ezt mondta a HírTV-nek a Liga szenátora. Az olasz pártok többsége is egyetért abban, hogy Ukrajna védelmében végre a békére kellene összpontosítani, ez az egyik témája az olaszországi G7 csúcsnak is, ami ma kezdődik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!