2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: orosz katonai repülőgépeket fogtak NATO-vadászpilóták Lengyelország felett

Egész Ukrajnában légiriadó volt, Herszont támadták a leghevesebben. A keleti és a déli fronton is előrenyomul az orosz hadsereg. A stúdióban Vukics Ferenc katonai szakértő és Stier Gábort, a moszkvatér.com főszerkesztője. Műsorvezető: Gantner Barnabás.

  • Háború Ukrajnában: orosz katonai repülőgépeket fogtak NATO-vadászpilóták Lengyelország felett
  • Holland vadászgépek fogtak el egy orosz katonai légi alakulatot Lengyelország felett ma hajnalban. A holland védelmi minisztérium közölte: „Az akkor még ismeretlen repülőgép Kalinyingrád felől közelítette meg a NATO felelősségi területét". A holland F-35-ösök távolról kísérték az alakulatot, és átadták a kíséretet a NATO-partnereknek.
  • Az Ukrán Fegyveres Erők vezérkara szerint hatalmas orosz veszteségek vannak, és egyre többen tagadják meg a parancsot.
  • Közben ukrán oldalon Donyecknél sajtóinformációk alapján több katona is megadta magát.
  • A Bild német lap szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök kiadta a parancsot, hogy az orosz hadsereg indítsa meg újabb, nagyszabású offenzíváját Kelet-Ukrajnában, ám az egyik elitegység máris teljesen megsemmisült.
  • Az amerikai elnöki hivatal figyelmeztette Ukrajnát, hogy a háború fordulóponthoz érkezett - számolt be róla a Meduza. A Fehér Ház arra számít, hogy az oroszok tavasszal indíthatnak majd új offenzívát, a Kijevbe látogató amerikai tisztségviselők pedig arra figyelmeztették Ukrajnát, hogy a következő hónapok kritikusak lesznek a háború végkimenetele szempontjából.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!