2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Oroszország bevonná a nemzetközi szervezeteket is a külföldre vitt gyermekek miatt indult nyomozásba

Szakértőinkkel élőben elemeztük a legfrissebb ukrajnai háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában - Oroszország bevonná a nemzetközi szervezeteket is a külföldre vitt gyermekek miatt indult nyomozásba

A nemzetközi emberi jogi szervezetek szemet hunynak az orosz gyerekek elleni bűncselekmények felett is. Ebben a helyzetben parlamenti vizsgálatot kell lefolytatni, minden tényt rögzíteni és az információkat el kell juttatni a nemzetközi közösséghez.

Ezt írta Szergej Mironov, az Igazságos Oroszország – Az Igazságért párt elnöke az Állami Duma sajtóközleményében. Az írás nyomán a képviselők már tárgyaltak is a javaslatról. Oroszország szerint ugyanis az ukrán vezetés felelős azért, hogy tömegesen viszik külföldre az árván maradt gyerekeket, akiknek sorsáról eztután semmit sem tudni.

Az orosz képviselő azt állítja bizonyítéka van arra is, hogy orosz állampolgárok gyermekeit túszként tartják fogva. Korábban beszámoltunk arról, hogy ugyan ezt a jelenséget lehet megfigyelni ukrán oldalon is, a háborús országban tucatjával tűnnek el és válnak valószínűleg gyermekkereskedők áldozataivá az ukrán gyerekek is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!