2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Veszélyes lehet Magyar Péterék identitástalansága + videó

Horváth József, Petri Bernadett és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb világpolitikai híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Veszélyes lehet Magyar Péterék identitástalansága +  videó

"Engem kellmesen meglepett ez az eredmény. A nyugat-európai polgárok megérezték annak a súlyát, hogy ez az uniós választás alapjaiban másról szól, mint az eddigiek. Főként a franciáknál volt ez látható, de akár a belgáknál is. De a franciáknál fel is gyorsultak az események, hiszen ezután a bukás után, mert mondhatjuk, hogy a francia elnök pártja nagyon súlyos vereséget szenvedett és Le Pen pártja hihetetlen módon megerősödött, ki is írták azonnal az előrehozott választásokat"

- mondta Horváth József, biztonságpolitikai tanácsadó a hétvégi EP-választásokkal kapcsolatban.

EP-választások: Fordulatok Európában, lehetséges koalíciók

"Én attól félek, hogy azt látom, hogy a Magyar Péter féle képviselőkről nem tudtuk eddig és most sem tudjuk, hogy valójában mit akarnak, ez eleve egy rendkívüli veszélyt hordoz magában. Azzal, hogy ők ezzel az identitástalansággal beülnek az Európai Néppártba, ennél végképp nem tudok veszélyesebbet elképzelni, mert ott mindenki úgy megy valamire, ha markánsan kiáll egy álláspont mellett. Ha nem, akkor egészen biztos, hogy neki megmondják mit kell gondolnia"

-fogalmazott Petri Bernadett, az NKE Európai Stratégiai Kutatóintézetének kutatója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!