2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben – A balos média szervezi a jobboldali jelölteket, hogy lőjék Trumpot + videó

  • Háború Ukrajnában és Izraelben – A balos média szervezi a jobboldali jelölteket, hogy lőjék Trumpot + videó

Egyre több olyan elutasítás érkezik azzal az izraeli tanáccsal kapcsolatban, hogy gázának a palesztin lakosságát ki kell telepíteni és különböző más országokba kell költöztetni őket. Már az Amerikai Egyesült Államok is ez ellen voksol.

„Az amerikai külügyminiszter pár órával ezelőtt elindult egy újabb közel-keleti körútra, melynek rengeteg pro és kontra oldala van USA részről. A legfontosabb USA részről, hogy megállapodtak, hogy Katarban, amely a térség egyik abszolút kulcsállama, újabb 10 évig amerikai csapatok maradhatnak.
A másik, hogy az amerikai külügyminiszter útjának két célja van: Izraelt visszafogni, hogy ilyen tervekkel álljon elő és a gázában lévő lakosságnak humanitárius segítséget nyújtani” – mondta Nógrádi György.

84 halott és több száz sebesültje van az Iráni bombamerényéletnek.  Az Iszlám Állam sajtószolgálat közleményben vállalta magára a robbantást.

„Feltételezem, hogy amit leírnak az igaz. Ez azt jelenti, hogy az Iszlám Állam kezd magához térni, azt jelenti, hogy meggyengíteni megtudták, megsemmisíteni nem. Én hosszú évek óta azt mondom, hogy pár éven belül létre fog jönni a nemzetközi terrorizmus új központja (…)” – fejtette ki a biztonságpolitikai szakértő.

2024 a választások éve. Az nagyon fontos választás következik az USA-ban is idén. Ugyanis megválasztják az USA új elnökét. Erről ifj. Lomnici Zoltán beszélt.

„Tegnap Nikki Haley és Ron DeSantis összecsapott egy CNN által szervezett vitafórumon és minden eddiginél keményebben támadták Trumpot. Nagyon érdekes helyzet. A balos média szervezi a jobboldali jelölteket, hogy lőjék Trumpot. Ez nem tudom, hogy feltűnik-e a republikánus szavazóknak, de majdnem biztos vagyok benne, hogy igen.”

 HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!