2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Az oroszok szerint katonai célpont lesz a Kárpátaljára tervezett fegyvergyár

Stier Gábor a moszkvater.com főszerkesztője és Caspar Yann újságíró, jogász elemezte az Ukrajnában zajló háború legfrissebb eseményeit.

  • Háború Ukrajnában: Az oroszok szerint katonai célpont lesz a Kárpátaljára tervezett fegyvergyár

Az orosz külügyi szóvivő kijelentette: katonai célpont lesz a Kárpátaljára tervezett fegyvergyár.

Odesszát és Mikolajivot is rakétatámadások érték az éjjel, katonai létesítmények és raktárépületek rongálódtak meg, két civil életét vesztette. A Fehér Ház közben megerősítette, hogy Ukrajna "meglehetősen hatékonyan" használja az Egyesült Államok által küldött kazettás bombákat.

"Kaptunk néhány kezdeti visszajelzést az ukránoktól, és elég hatékonyan használják őket" - közölte John Kirby nemzetbiztonsági szóvivő. A kazettás lőszerek ukrajnai bevetéséről a The Telegraph tett közzé felvételeket tegnap este. A 14. speciális lövészdandár fegyveresei használják Kupjanszknál. A Washington Post szerint a vitatott fegyvereket orosz lövészárkokra lőtték ki.

Kijev korábban ígéretet tett arra, hogy a mintegy 100 országban betiltott kazettás bombákat nem veti be orosz területen. A kazettás lőszer apró bombákat permetez szét akkora területen, mint egy futballpálya háromszorosa, és a fel nem robbant bombák még évekig nagy veszélyt jelenthetnek a civilekre.

A teljes adás:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Indiában sokan meghaltak pancsolt szesz fogyasztása miatt

Indiában sokan meghaltak pancsolt szesz fogyasztása miatt

Legkevesebb harmincnégyen meghaltak pancsolt szesz fogyasztása miatt a dél-indiai Tamilnádu államban, további több mint száz ember túlélte, hogy ivott a szóban forgó szeszből, de kórházba kellett szállítani őket - közölték csütörtökön hivatalos források.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!