2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: 2 millió katonára lenne szükség egy ukrán előretöréshez?

Zelenszkij szerint az ukrán vezérkari főnök mintegy 450 000 ember mozgósítását javasolta. A stúdióban Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, és Csizmadia Tamás, jogász, elemző fejtette ki véleményét a legfrissebb háborús hírekről. Műsorvezető: Virághalmy Sarolta.

  • Háború Ukrajnában: 2 millió katonára lenne szükség egy ukrán előretöréshez?

A tartalomból: 

  • Újabb széleskörű mozgósítást javasolt az orosz invázió elleni harc folytatásához az ukrán hadvezetés, amely most már nehezen talál önkénteseket, - közölte Zelenszkij. Az ukrán elnök, hozzátette ugyanakkor, hogy még nem hozott döntést a mozgósításról.
  • Edward Luttwak amerikai katonai szakértő szerint, 2 millió katonára lenne szükség, ahhoz hogy sikeres legyen egy ukrán előretörés.
  • A Washington Post értesülései szerint Japán a héten valószínűleg megváltoztatja azokat a törvényeket, ami lehetővé teszi, hogy az ország több tucat Patriot rakétát exportáljon az Egyesült Államokba, amely aztán Ukrajnába küldi a rakétákat.
  • A választások eredménye bizonyos változásokat hoz a harctéren is" - magyarázta a cseh elnök, mert Putyin kijelentette, hogy az Egyesült Államokat tekinti az egyetlen "partnernek az esetleges tárgyalásokhoz", amire csak a választások után kerülhet sor.
  • Az amerikai védelmi miniszter bejelentette, hogy a Vörös-tengeren egy 10 nemzetet tömörítő koalíciót hoznak létre a húszik, a jemeni lázadók által "Izraelhez köthetőnek" tartott hajók ellen elkövetett ismételt támadások kezelésére. Lloyd Austin nyilatkozatában az Egyesült Államok mellett Franciaország, az Egyesült Királyság, Bahrein, Kanada, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Spanyolország, és a Seychelle-szigetek is részt vesz a koalícióban.

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!