2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Honvéd retró 2.

Következik:

Komment 06:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Zelenszkij szerint, ha a Nyugat ad pénzt, lehet választást tartani Ukrajnában

Stier Gábor, a Moszkva tér pont com főszerkesztője, valamint Vukics Ferenc katonai szakértő voltak a Háború Ukrajnában vendégei. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

  • Háború Ukrajnában - Zelenszkij szerint, ha a Nyugat ad pénzt, lehet választást tartani Ukrajnában

Van lehetőség arra, hogy Ukrajnában mégis választásokat tartsanak, ha az ukrán parlament támogatja a vonatkozó törvénymódosításokat, a Nyugat pedig pénzt különít el erre, a megfigyelők pedig többek között “a lövészárkokban” lesznek – mondta Zelenszkij.

Az ukrán elnök hozzátette nem fog erre hitelt felvenni és a fegyverkezésből sem használ el pénzt. Eközben egy egyiptomi blogger és újságíró szerint egy, az ukrán elnök anyósával megegyező nevű nő, 5 millió dolláros luxusbirtokot vett Egyiptomban, a milliomosok városában”, El Gounában.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!