2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Putyin: Szünetel az ukrán ellentámadás, mert az ukránok súlyos veszteségeket szenvedtek

Bogár László és Boros Imre közgazdászok voltak a Háború Ukrajnában vendégei. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

  • Háború Ukrajnában - Putyin: Szünetel az ukrán ellentámadás, mert az ukránok súlyos veszteségeket szenvedtek

Eddig nem hozott eredményt a két hete tartó Ukrán ellentámadás. A Zaporizzsja megyében és Donyeck megye nyugati részén lévő orosz állások áttörésére tett sorozatos kísérletek nem vezettek eredményre - írja a varsói Keleti Tanulmányok Központja amelyet a Világgazdaság idéz. - Zelenszkijnek meg kell állapodnia Oroszországgal – ezt pedig már a Wal Street Journal írja. A békekötést többé-kevésbé kedvező feltételekkel kell tető alá hozni – írja William Galston, az amerikai lapban.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!