2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 05:00

Háború Ukrajnában

Dunda György: Az ukrán parlamenti képviselők félnek a népharagtól + videó

Félhetnek a népharagtól az ukrán politikusok. Ezért nem szavazta meg a bizottság a besorozási törvénynek az adminisztratív szankciókra vonatkozó pontját.

  • Dunda György: Az ukrán parlamenti képviselők félnek a népharagtól + videó

„Nehezen akar megszületni ez az új mozgósítási törvény. A tervezetet korábban benyújtották. Számtalan, több mint négyezer módosító indítvány érkezett, melynek a vitája zajlik. tegnap a Parlament nemzetbiztonsági és védelmi bizottságában vitattak meg egyes javaslatokat és az történt, hogy a bizottság egy szavazatnyi többséggel, de törölte a tervezetből az adminisztratív szankciókat azokkal szemben, akik megtagadják a mozgósítást, kerülik a sorozást.”

-számolt be az ukrán eseményekről Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!