2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális extra - az új kormány eskütétele 15:30

Globál

Globál: Exkluzív interjú a marokkói külügyminiszterrel

16 év után új kancellárja van Németországnak, véget ért a Merkel-éra. Közben Ukrajnában egyre nő a feszültség, háborús előkészületek zajlanak.

Németországgal kezdtünk, a berlini irány ugyanis meghatározza a kontinensen zajló folyamatokat. Szakértőnket arról kérdeztük, hogy a Scholz-kabinet változtat-e az energiapolitikán, vagy hogyan áll majd a migrációhoz és a Magyarországgal szembeni hetes cikk szerinti eljáráshoz.

Aztán, izzik a levegő Ukrajna körül. Az amerikai és az orosz elnök kétórás megbeszélést folytatott egymással az ukrán krízis feloldásáról. Oroszország és Ukrajna is százezres csapatösszevonásokat hajtott végre a vitatott hovatartozású Donyec-medence körül. Szóban mindenki visszatérne a Minszki megállapodáshoz, a tettek azonban háborús előkészületekre utalnak.

Végül exkluzív interjút láthattak a marokkói külügyminiszterrel. Nászer Burita elmondja, hogy az észak-afrikai állam hogyan látja a migráció kérdését és miben lehetnek az Európai Unió az afrikai államok segítségére, hogy megállítsák a folyamatot.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Globál: CPAC - Konzervatív gondolatok a világról

Többek között Václav Klaus korábbi cseh államfő adott exkluzív interjút kollégánknak, Tóth Gábor a Konzervatív Politikai Akció Konferenciáján, a CPAC-en. 2022. május 21.

Globál: Már az amerikaiak is érzik az olajár drasztikus emelkedését

Vendégünk volt Kiss Rajmund, a Mathias Corvinus Collegium diplomácia műhelyének vezetője. Műsorvezető: Gantner Barnabás. 2022. május 07.

Globál: A nyílt összecsapás felé sodródik-e a NATO és Oroszország?

A stúdióban Szenes Zoltán altábornagy, a Nemzeti közszolgálati Egyetem professzor emeritusa, korábbi vezérkari főnök. Műsorvezető: Gantner Barnabás 2022. április 30.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!