2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Közelünkben a Kelet

Következik:

Napindító 04:00

Globál

Globál: Exkluzív interjú a marokkói külügyminiszterrel

16 év után új kancellárja van Németországnak, véget ért a Merkel-éra. Közben Ukrajnában egyre nő a feszültség, háborús előkészületek zajlanak.

  • Globál: Exkluzív interjú a marokkói külügyminiszterrel

Németországgal kezdtünk, a berlini irány ugyanis meghatározza a kontinensen zajló folyamatokat. Szakértőnket arról kérdeztük, hogy a Scholz-kabinet változtat-e az energiapolitikán, vagy hogyan áll majd a migrációhoz és a Magyarországgal szembeni hetes cikk szerinti eljáráshoz.

Aztán, izzik a levegő Ukrajna körül. Az amerikai és az orosz elnök kétórás megbeszélést folytatott egymással az ukrán krízis feloldásáról. Oroszország és Ukrajna is százezres csapatösszevonásokat hajtott végre a vitatott hovatartozású Donyec-medence körül. Szóban mindenki visszatérne a Minszki megállapodáshoz, a tettek azonban háborús előkészületekre utalnak.

Végül exkluzív interjút láthattak a marokkói külügyminiszterrel. Nászer Burita elmondja, hogy az észak-afrikai állam hogyan látja a migráció kérdését és miben lehetnek az Európai Unió az afrikai államok segítségére, hogy megállítsák a folyamatot.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Rohadt kukorica, DDT-s termékek, hamis méz és a többiek, ezek sokkolnak bennünket a napokban Magyarországon. Lassan ráébredünk, honnan és milyen tervek mentén önt el bennünket az Ukrajnából érkező mezőgazdasági termékek hada. De mi az, amit ez ellen tehetünk?
Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Amerika társadalma romokban, gazdasága a padlón, a morál megmentőért kiált. Mindez pedig annak köszönhető, hogy az ott székelő pénzügyi háttérhatalom ismét teljesen leszívta az ország és lakosai javait, miközben saját vagyonát növelte. A válság súlyos és ezt már néhány politikus is felismerte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!