2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Főhős

Főhős: Tiszavirág-életű politikai karrierek

Kifogyhatatlan a közélet a politikai percemberekből, így ők az eheti adásból sem hiányozhattak. A Hír TV Főhős című műsorában az egykori krétakörös, magát civilnek valló Gulyás Márton, a zölddossziés, korábban NAV-ellenőrként dolgozó Horváth András és az unióba készülő Kálló Dániel került a középpontba.

  • Főhős: Tiszavirág-életű politikai karrierek

Gulyás Márton 2012-ben került be a köztudatba, a krétakörös, majd Humán platformos aktivista akcióitól volt hangos a ballib média. Fölemelték, majd úgy döntött a tavalyi választások után, hogy inkább a neten nyomja tovább.

Botrány, provokáció, felfordulás, médiafigyelem – Gulyás Márton jelszavai ezek lehetnek.

Az ex-NAV-ellenőr Horváth András zöld dossziéjával a kezében tolta a politika színpadán. Az viszont, hogy mi is volt ebben, az soha nem derült ki. Állítása szerint ennek ellenére nagyon durva ügyekről volt tudomása. A szocialisták számtalan sajtótájékoztatót tartottak, az LMP tüntetést is szervezett, a parlament egyik albizottságának jobbikos elnöke pedig még az Országházba is meghívta Horváth Andrást a 2013 novemberében kirobbantott állítólagos NAV-botrány miatt. Az egykori adóhivatali dolgozó -az adótitokra hivatkozva- csak általánosságban beszélt az úgynevezett láncolatos ÁFA-csalásokról az ellenzéki képviselőknek.

Gulyás Mártonon és Horváth Andráson kívül nem szabad megfeledkezni Kálló Dánielről sem, aki idén érettségizett, de akkora karriert futott be, hogy még az MSZP is szemet vetett rá. Így került rá az EP-lista ötödik helyére, de Brüsszelbe végül nem jutott ki. Kálló Dániel nevét akkor ismerte meg az ország, amikor diáktüntetést hirdetett és meghívták az Echo TV-be, mint a Diákparlament szóvivőjét.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!