2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Főhős

Főhős: Szabó Tünde szerint Magyarország a sport aranykorát éli

Mai kishalunk az a Gyöngyösi Márton volt, aki korábban a zsidó képviselőket listázta volna a parlamentben, most pedig hazaárulással vádolja a kormányt. Valamint velünk volt Szabó Tünde államtitkár, aki úszó múltjáról is beszélt.

  • Főhős: Szabó Tünde szerint Magyarország a sport aranykorát éli

Mielőtt ráfordulnánk Gyöngyösi Márton életútjára, a Jobbikos EP-képviselő , nem mehetünk el amellett, hogy a politikus szerint a Fidesz elárulta Magyarországot, mert megvétózta az uniós költségvetést. Orbánnak nem számít senki és semmi, csak a lopás.

Gyöngyösi Márton édesapja külkeresként dolgozott, ami akkoriban azt jelentette, hogy jó elvtárs volt és akkor ezzel még nem mondtunk semmit. A kis Marci gyerekkorát Egyiptomban, Irakban, Afganisztánban és Indiában töltötte. 2006-ban csatlakozott a Jobbikhoz, a 2010-es választáson külügyi és külgazdasági miniszternek jelölték. De ez nem jött be. Ám nem is erről vált emlékezetessé.

Kitiltották Ukrajnából. Történt ugyanis, hogy 2014. november 2-án, egy nemzetközi megfigyelőcsoport tagjaként részt vett a Donyecki Népköztársaság elnökválasztásán. Hogy mit keresett a háborús zónában és miben számítottak a szakértelmére, azt az önök fantáziájára bízzuk, de tény, hogy ez nagyon nem tetszett az ukránoknak. De nem szaladjunk ennyire előre, hírnevét a magyar országgyűlésben alapozta meg 2012 őszén.

A Jobbikos Gyöngyösi egymaga képes volt kiváltani egy olyan tüntetést, amelyem minden parlamenti párt elítélte. Végül is, összehozta a teljes politikai palettát. Majd jött a nagy tüntetés a listázás ellen.

A DK-s Vadai Ágnes az ATV-ben egyenesen azt követelte, hogy oszlassák fel a Jobbikot. Ez nem történt meg, de Gyöngyösi viselkedése elég volt ahhoz, hogy Brüsszelbe tartson.

Gyöngyösiről az utóbbi időben kiderült egyre több kínos videó látott napvilágot. Sokat gúnyolódott Izarelen és a holocaust túlélőin.

A jobbikos politikus közel két évvel zsidólistázós parlamenti felszólalása után, egy palesztinok melletti szimpátiatüntetésen cionista terrorállamnak és agresszornak nevezte Izraelt, amely befolyása alatt tartja Nyugat-Európát és a nyugati médiát.

A miniszterelnök szavai beigazolódtak. A hitelességét vesztett Jobbikot és Gyöngyösit a Székely Szabadság napján Marosvásárhelyen kifütyülték, az Jobbik listavezetőjét csendőröknek kellett elvezetni.

 

Vendégünk Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, aki beszél úszó múltjáról, arról is, hogy még mindig nagyon jó kapcsolatban van Egerszegi Krisztinával és jelenlegei feladatairól.

„Amikor megtalált engem a politika, akkor nagy örömmel mondtam igent rá. Hiszen én az Úszó Szövetségnek lehettem a főtitkára öt éven keresztül és azt követően alelnöke lettem. Ügyvédként kimentem az üzleti világba és akkor jött egy olyan felkérés, hogy legyek a sport irányításáért felelős államtitkár, ez 2015-ben volt. (…) Nem volt mindegy ki kér fel. Tehát a jobboldali kormány által a sport szeretet, sport támogatási rendszer, amiben jelen pillanatban is élhetünk, azt gondolom ezzel a sport aranykorát éljük meg”

-mondta Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!