2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Főhős

Főhős: Molnár Zsolt a skinhead

A balliberálisok elleni demonstrációkkal folytattuk adásunk. Mutattuk, hogy fütyülték ki Göncz Árpádot, volt hídfoglalás, nagygyűlés és 2006-ról sem felejtkeztünk el. Itt volt velünk Farkas Örs, a Kormányzati Kommunikációs Központ szóvivője is, aki fiatalon igazi fenegyerek volt.

  • Főhős: Molnár Zsolt a skinhead

Tartogattunk önöknek egy kis csemegét, ha elfelejtették volna. Az MDF kormány idején az MTV balliberális kézben volt, és egy meghamisított felvétel miatt tüntettek a tv vezetése ellen. És tudják ki volt kapucniban? Molnár Zsolt fiatalon, aki tagadta skinhead múltját. 2002-ben a Fidesz elbukta a választást. Két nagygyűlést is tartottak, több százezren vettek részt az eseményen. A második forduló előtt követelték a szavazatok újra számolását. Majd jött az Erzsébet híd lezárása.
És eljött 2006 forró ősze, amikor kiszivárgott az őszödi beszéd. Tüntetéshullám indult el. Az MTV székház ostroma után a rendőrök bekeményítettek, október 23-án a Fidesz nagygyűlésére tolták rá tüntetők egy csoportját. Kardlapozás, szemkilövetés. Ezt nem tudjuk azóta sem feledni. 

 

Gondolták volna, hogy Farkas Örs gyerekkorában igazi fenegyerek volt és annyi intőt kapott, mint egy fél osztály. Majd iskolaváltás jött, és megszerette a tanulást. Közgazdász lett, újabban pedig a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője.

„Én soha nem készültem politikai pályára. Teljesen véletlenül kerültem ebbe az egészbe. Édesapám műszaki ember, mérnök, az egyik nővérem szintén ezen a pályán dolgozik, a másik ága a családnak pedig két pedagógus édesanyám, illetve másik nővérem. És alapvetően közgazdászként abszolút a vállalati világra készültem. Én arra büszke is vagyok, hogy a politikai életutam mentén nekem szakmai életutam is van. Az üzleti világban a higgadtság az elengedhetetlen követelmény. ott a teátrális megjelenés fontos. Ott nincs közönség, nincsenek választók, akiknek meg kell felelni. Ott a partnert kell arról meggyőzni arról, amit én igaznak tartok. Valószínűleg ezt a típusú szemléletet hoztam át a politikai diskurzusba is”

- mesélte a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, Farkas Örs.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!