2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Zsuzsi asztala 03:00

Főhős

Főhős: Lackner „több hangszeren” is játszik

A Főhős mai kis hala nem más, mint a "fehér poros zacskóról" elhíresült kispesti képviselő, Lackner Csaba. Valószínűleg mindenki emlékszik még arra, amikor egy titkos hangfelvételen beszélt arról is, hogy aki önkormányzati képviselőként évente nem keres meg néhány száz millió forintot, az béna. A Hír TV sztármagazinjának főhőse pedig Dódity Gabriella fideszes önkormányzati képviselő lesz, aki felelevenítette, hogyan került közel a párthoz és mi mindent tett le az asztalra.

  • Főhős: Lackner „több hangszeren” is játszik

 

Az tuti, hogy nem tegnap kezdett ismerkedni a drogokkal Lackner Csaba. A hangfelvételekből az is kiderül, hogy párjának bevallotta „több hangszeren” is játszik, amivel arra utalhatott, hogy többféle drogot is kipróbált. Lackner Csaba kábítószeres szokásait már ismerjük. A Főhős stábja itt nem állt meg, hiszen furcsa mód senki sem ismerte fel a felvételeken a szoci képviselőt, még saját főnöke sem. Locsi-fecsiről és manipulációról beszélt.

Hagyjuk is Gajda Pétert és a sok kamut. Lackner a kellemes „porozgatás” mellett kifecsegett titkokat is. Az önkormányzati osztogatásról, kerületi fosztogatásról is sok szó esett. Természetesen Lackner is a jól bevált szoci módszert választotta, menekült a stábok elől. És esze ágában sem volt visszalépni az önkormányzati jelöltségtől.

Végül idén januárban megalakult a kispesti vizsgálóbizottság, amelyen sem Lackner, sem Gajda nem jelent meg.

A műsor folytatásában megismerhetjük főhősünket, Dódity Gabriella, kispesti fideszes önkormányzati képviselőt. A politikus mesél újságírói múltjáról, arról hogy mikén került be a politikába és természetesen a kispesti botrányokat sem hagyja ki.

Teljes adás:

Hír TV

 

 

További epizódok

Főhős: Koncz Zsófia – Ha Szerencsre gondolok, alapvetően a család jut eszembe

Főhős: Koncz Zsófia – Ha Szerencsre gondolok, alapvetően a család jut eszembe

A Hír TV Főhős című műsorának Koncz Zsófia, frissen megválasztott fideszes országgyűlési képviselő volt a vendége. 2020. december 14.
Főhős: Fekete Péter tinédzserként 400 forintot kért egy fellépésért

Főhős: Fekete Péter tinédzserként 400 forintot kért egy fellépésért

Nagyra törő tervek, tiszavirág életű politikai karrierek. A stúdióban pedig Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár válaszolt Apáti Bence kérdéseire. 2020. december 07.
Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk. 2020. november 30.

Legfrissebb híreink

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Új lakossági állampapírokat bocsát ki a Magyar Állam 2024-ben – hangzott el a Pénzügyminisztérium és az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) pénteki sajtótájékoztatóján, ahol ismertették az ország jövő évi finanszírozási tervét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!