2021. június 22.,
kedd, Paulina napja

Főhős: Lackner „több hangszeren” is játszik

Hír TV

2020. május 18., hétfő 20:55

A Főhős mai kis hala nem más, mint a "fehér poros zacskóról" elhíresült kispesti képviselő, Lackner Csaba. Valószínűleg mindenki emlékszik még arra, amikor egy titkos hangfelvételen beszélt arról is, hogy aki önkormányzati képviselőként évente nem keres meg néhány száz millió forintot, az béna. A Hír TV sztármagazinjának főhőse pedig Dódity Gabriella fideszes önkormányzati képviselő lesz, aki felelevenítette, hogyan került közel a párthoz és mi mindent tett le az asztalra.

 

Az tuti, hogy nem tegnap kezdett ismerkedni a drogokkal Lackner Csaba. A hangfelvételekből az is kiderül, hogy párjának bevallotta „több hangszeren” is játszik, amivel arra utalhatott, hogy többféle drogot is kipróbált. Lackner Csaba kábítószeres szokásait már ismerjük. A Főhős stábja itt nem állt meg, hiszen furcsa mód senki sem ismerte fel a felvételeken a szoci képviselőt, még saját főnöke sem. Locsi-fecsiről és manipulációról beszélt.

Hagyjuk is Gajda Pétert és a sok kamut. Lackner a kellemes „porozgatás” mellett kifecsegett titkokat is. Az önkormányzati osztogatásról, kerületi fosztogatásról is sok szó esett. Természetesen Lackner is a jól bevált szoci módszert választotta, menekült a stábok elől. És esze ágában sem volt visszalépni az önkormányzati jelöltségtől.

Végül idén januárban megalakult a kispesti vizsgálóbizottság, amelyen sem Lackner, sem Gajda nem jelent meg.

A műsor folytatásában megismerhetjük főhősünket, Dódity Gabriella, kispesti fideszes önkormányzati képviselőt. A politikus mesél újságírói múltjáról, arról hogy mikén került be a politikába és természetesen a kispesti botrányokat sem hagyja ki.

Teljes adás:

Hír TV