2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Cirkusztestvérek 11:00

Főhős

Főhős: Juhász Hajnalka, aki a kihívásokra is lehetőségként tekint

  • Főhős: Juhász Hajnalka, aki a kihívásokra is lehetőségként tekint

Kissé tematizált adásunkban felidéztünk néhány nagyobb tömegtüntetést, amelyek valahogy mindig a jobboldali kormányok regnálása idején történtek. Nyugalom, foglalkozunk majd jövő héten a balliberálisok elleni demonstrációkkal is, lesz gyurcsányozás és minden más – mondta Apáti Bence, Főhős című műsorunkban.

Mivel is kezdhettük volna mással, mint a taxisblokáddal, ami az MDF kormány idején, 1990. október 25-én robbant ki. A benzináremelés miatt megbénult a főváros közlekedése. Akkor több taxis dolgozott Budapesten, mint New Yorkban, mintegy 20 ezren.

Ugrottunk egy nagyot az időben. 2010-ben megalakult kétharmados felhatalmazással a második Orbán-kormány. Jöttek is tüntetések sorra, Sorossal vagy nélküle. Demonstráltak a felsőoktatás miatt, az internetadó ellen és a CEU-ért.

Főhősünk egy olyan képviselő asszony volt, akit a sors többször megtört és tanított. Családi indíttatásból járt katolikus iskolába, majd külföldön is szerzett diplomát. Nem híve az eltorzult arcú ordibálásnak a Parlamentben, sokat sportol és nem mellékesen saját barátnője tervezi a ruháit. Vendégünk a KDNP képviselője, Juhász Hajnalka volt.

„Szerintem a keresztény ember számára a hit mellett a küzdés az valahogy, valamilyen módon természetes is. (…) A hit az nagyon-nagyon sok erőt tud adni és egy-egy stabil pontot, mert mindig lesznek nehézségeink, mindig lesznek kihívásaink.”

- jegyezte meg Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!