2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Cirkusztestvérek 11:00

Főhős

Főhős International: Nyugat konkurenciája, Putyin

Az első részből kiderült, hogy a szentpétervári munkáscsalád gyermekéből, hogyan vált Oroszország első embere.

  • Főhős International: Nyugat konkurenciája, Putyin

Putyin 20 éve irányítja a csaknem 145 millió lakosú Föderációt és a népszerűsége töretlen. Az oroszok szerint igazi államférfi, aki talpra állította és rendbe tette az országot, valamint növelte a befolyását világszerte.

Az orosz vezető hiába próbált nyitni a NATO és Nyugat felé, folyamatosan falakba ütközött. Oroszországban kiépítette az irányított demokráciát, amiért számtalan bírálat érte. A Krím félsziget elcsatolása miatt az Unió is és az Egyesült Államok is megbüntette Moszkvát. Ennek ellenére Putyin megkerülhetetlen hatalommá tette hazáját. Az uniós vezetők még ha titokban is, de egymásnak adják a kilincset Moszkvában. Oroszország első embere imádja az állatokat, a természetet és a kalandos túrákat is.

„A nyugat Putyin kérdésében elég gyakran vált, ezt látni kell. 911 után a Nyugat Putyin nagy barátja lett, majd abban a percben, amikor Oroszországtól félő volt, hogy felnő, akkor a Nyugat mindent megtett, hogy ne nőjön föl, hiszen nem akar egy komoly konkurenciát”

- mondta Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő.

„Putyint nagyon sokan támadják. Mondják rá, hogy diktátor, nem! Ő kifejtette, hogy van egyfajta vezetett demokrácia és ezt nagyon sokan szeretik, nincs is vele baj. Támadták női szervezetek is, mert egyszer megkérdezte tőle egy újságíró, hogy miért olyan kiegyensúlyozott, mire ő azt mondta: Nem vagyok nő, így nincsenek rossz napjaim”

- fogalmazott Georg Spöttle, biztonságpolitikai szakértő.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!