2020. május 31.,
vasárnap, Angéla, Petronella napja

Főhős International: Donald Trump a népszerűsége csúcsán

2020. április 23., csütörtök 20:55

Milliárdos, üzletember, családapa, politikus, szókimondó, mégis az egyik legnépszerűbb amerikai személyiség. A világsajtó túl gyakran és előszeretettel foglalkozik vele. Ő azt monda magáról, hogy becsületes és az emberek elsősorban azért szeretik, mert annyira őszinte. Az eheti főszereplőnk tehát nem más, mint Donald John Trump, az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke.

„Amerika egy különleges hely. Oda azok az emberek gyűltek össze, akik valamit nagyon kezdeni akartak az életükkel, az új hazában nagyon ki akarták találni magukat és bizony Trump családja is, ugyanúgy, mint a többi bevándorló hátterű család ilyen volt. Az élni akarás, a túlélés képessége az nagyon erős ezekben a típusú emberekben. És bizony Donald Trump is úgy gondolom, hogy példaként tekinthetett az édesapjára, aki nagyon rövid idő alatt kényelmes és bőséges életet tudott biztosított a családjának. (…)”

- mondta Perlaky-Papp József, nyilvánosság stratéga, a Budapesti Metropilitan Egyetem, docense.

„Trump valójában bevándorlóhátterű. Ugye német és skót felmenőkkel rendelkezik. Érdekes mód őt mindig is érdekelte a bevándorlás, a különböző kultúrák. Vagy talán úgy mondom a szép nőknek a különböző kultúrája. Az első felesége cseh szupermodell volt, a második felesége pedig egy Szlovéniából származó szupermodell volt. (…) Sokan kérdezik, hogy lehet az, hogy ha valaki bevándorlási háttérrel rendelkezik és európai feleségei voltak, hogy-hogy így ellenzi a bevándorlást. Azt mondják, ez nagyon ellentmondásos dolog Trumpban, pedig valójában nem. Ő egy nagyon érdekes és komplex személyiség”

- fogalmazott a Nézőpont Intézet elemzője, biztonságpolitikai szakértő, Georg Spöttle.

Teljes adás:

HírTV