2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Főhős

Főhős: Hollik István, aki 2002-ben lépett be a politika világába

A Hír TV Főhős című műsorának tematikus adásai mi mással folytatódhatna, mint a kiszivárgott beszédekkel. Természetesen az őszödi beszéd is benne volt a csomagban. A műsor vendége pedig Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója volt, aki felidézte középiskolai élményeit és beszélt arról is, hogyan került közel a politikához.

  • Főhős: Hollik István, aki 2002-ben lépett be a politika világába

(…) Magával ragadott a közélet 2002-ben, én 2000-től jártam az ELTE-re és 2002-ben ott voltam a Kossuth Téren és a TF-en is, egyszerűen nagyon sokunknak, nekem is, az volt a politikai alapélményem, hogy egy ilyen kormányzás után, ami akkor volt, hogy ezek után mégsem nyert a jobboldal én azt egyszerűen nem tudtam feldolgozni és azt mondtam, hogy valamit tennünk kell, valamit tennem kell és akkor kezdtem el aktívabban foglalkozni közélettel, ami nyilván a családból is jött mert édesanyám konkrétan kitelepítésben született, őket kitelepítették Budapestről, ők egy vályogházban laktak, azóta fél az egerektől mert ott folyamatosan járkáltak az egerek ki-be. Apai oldalról sem voltak túl kegyesek a kommunisták a családdal, úgyhogy én ebbe nevelkedtem bele(…) már 4-5 éves koromban odaültem mindig az apám mellé és néztük a híradót, fogalmam sem volt, hogy mi volt benne, de az, hogy ez fontos dolog és nézni kell az megvolt és én mindig szépen odaültem mellé és néztem a híradót. Szóval nálunk a közéletről való beszélgetés és a kommunisták szidása az mindennapos program volt. Édesanyám egy ilyen keresztény közösségben mindig aktív volt, tehát az ilyen közösségért való tenni akarás az valószínűleg átöröklődött(…) és 2002-ben azt mondtam, hogy a kommunisták ellen most már valamit tennünk kell, közösséget kell szervezni és így kezdtem el én a Keresztény Demokrata Szövetségben, a KDNP ifjúsági szervezetében tevékenykedni

-          mesélte politikai pályája kezdetét Hollik István.

A teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Főhős: Koncz Zsófia – Ha Szerencsre gondolok, alapvetően a család jut eszembe

Főhős: Koncz Zsófia – Ha Szerencsre gondolok, alapvetően a család jut eszembe

A Hír TV Főhős című műsorának Koncz Zsófia, frissen megválasztott fideszes országgyűlési képviselő volt a vendége. 2020. december 14.
Főhős: Fekete Péter tinédzserként 400 forintot kért egy fellépésért

Főhős: Fekete Péter tinédzserként 400 forintot kért egy fellépésért

Nagyra törő tervek, tiszavirág életű politikai karrierek. A stúdióban pedig Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár válaszolt Apáti Bence kérdéseire. 2020. december 07.
Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk. 2020. november 30.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!