2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben

Következik:

Európai Híradó 04:00

Főhős

Főhős: Azbej Tristan doktori disszertációjának védése előtt egy nappal lövöldözés volt az egyetemen

Folytattuk korrupciós ügyekkel foglalkozó sorozatunkat orosz kapcsolatokkal, és egy hazai ügyet is elővettünk. Itt volt velünk Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár, akivel a keresztényüldözésekről is beszélgettünk.

  • Főhős: Azbej Tristan doktori disszertációjának védése előtt egy nappal lövöldözés volt az egyetemen

„Amikor védte éppen a diplomáját Amerikában, akkor történt egy furcsa eset, egy lövöldözés.”

-          mondta Losonczi Kata.

„Sajnos még mielőtt elkezdtem volna foglalkozni az üldözött keresztények megsegítésével, meg még mielőtt a Közel-Keleten szolgáltam volna diplomataként, valahogy így az életemben időről-időre megközelít a fegyveres erőszak. Ez történt a diplomavédésem alatt is. A diplomavédésem napján kiszabadult a közelben levő börtönből egy olyan ember, aki fegyveres rablást követett el. Nem vagyunk büszkék rá, bár nem is tehetünk róla, egy magyar származású fiú volt. Láttuk abban az egyetemi városban korábban többször, mert nagyon jellegzetes volt, hogy mezítláb járt. Úgy hívták, hogy a Mezítlábas Billy. Őt letartoztatták és pont a doktori disszertációm védése napja előtt szabadult el a börtönből és beszökött az egyetem területére és ott lövöldözni, sajnos meggyilkolt egy rendőrt is. (…)”

-          válaszolta Azbej Tristan.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!