2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

A kenguru

Következik:

Híradó 22:15

Főhős

Főhős: Az ellenzék legszebb pillanatai

Többek között Horn Gyula beszéde, Medgyessy Péter nyelvtörője, Dj Fletó és a többi, mára már igazi klasszikusnak számító pillanat. A Páratlan gyűjtést Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap Lapszerkesztője és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője kommentálja.

  • Főhős: Az ellenzék legszebb pillanatai

Medgyessy Péter volt szoci miniszterelnök a szavakba bonyolódott bele. Volt sok negatív húzása, de a legnagyobb bakit akkor követte el, amikor bemutatott az őt kritizáló tömegnek. - emlékezett vissza az eseményekre Apáti Bence műsorvezető.

Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap Lapszerkesztője a következőképpen reflektált:

Medgyessy Péter a magánszférából érkezett a politikába, 2002-ben a választási kampányba és nagyon sok megmozdulásán látszott, hogy még nem tud uralkodni magán. Sokszor úgy viselkedett, olyanokat csinált, például az ő ellene tiltakozókat egy ilyen vállalhatatlan kézmozdulattal degradálta. Ami elfogadhatatlan egy politikus részéről. Ráadásul ez azért volt duplán kínos, hiszen a szocialista párt és az SZDSZ azzal kampányolt az Orbán-kormány ellen, hogy ők egy toleráns, az összefogást, a nemzeti kiegyezést hangsúlyozó pártszövetség. Ezek után kiderült, hogy Medgyessy Péter sokkal rosszabbat gondol az ellene tiltakozókról, mint amit ők próbáltak sugallni Orbán Viktorról, a Fideszről és az ő ellenük tiltakozókról.

Mesterházy Attila történeteit se szabad elfeledni. Salgótarjánban rap és „Bikicsunáj” volt a kampánynyitón. Nagy ötlet, volt, köszönjük Ati! Legalább annyira, mint a köteles bekiabálás. – idézte fel ezt a klasszikus megmozdulásokat Apáti Bence.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a következő képen kommentálta a látottakat:

Ezeknek a politikusoknak fel kell készülnie arra, hogy a reflektorfény, a nyilvánosság olyan hatással van rájuk, hogy egy másodpercnyi baki, meg nem gondolt odaszólás tönkreteheti az ő karrierjüket. Mesterházy Attila esetében is ez volt látható, beleélte magát a kampány hevében, a nagy gyűlésen úgy érezte, hogy egy sikeres kampányon van túl. Azonban abban a másodpercben nem megfelelően reagált egy ilyen bekiabálásra és innentől kezdve a politikai ellenfelei ezt ki tudták használni.

 

Hír TV

További epizódok

Főhős: Koncz Zsófia – Ha Szerencsre gondolok, alapvetően a család jut eszembe

Főhős: Koncz Zsófia – Ha Szerencsre gondolok, alapvetően a család jut eszembe

A Hír TV Főhős című műsorának Koncz Zsófia, frissen megválasztott fideszes országgyűlési képviselő volt a vendége. 2020. december 14.
Főhős: Fekete Péter tinédzserként 400 forintot kért egy fellépésért

Főhős: Fekete Péter tinédzserként 400 forintot kért egy fellépésért

Nagyra törő tervek, tiszavirág életű politikai karrierek. A stúdióban pedig Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár válaszolt Apáti Bence kérdéseire. 2020. december 07.
Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk. 2020. november 30.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!