2021. 10. 16. Szombat Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Európai híradó

Európai híradó: Magyarországot és Lengyelországot kritizálta az Európai Bizottság elnöke

Maratoni beszéd - egy órás lett a State of the European Union. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke burkoltan a magyar és a lengyel jogállamiságot kritizálta. De szóba került még a bevándorlás, Afganisztán, a biztonsági helyzet, a klímavédelem no és persze az LMBTQ-mozgalom is. Erről szól az e heti Európai híradó.

Teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Európai híradó: A magyar kormány szerint az Európai Uniónak változtatnia kell az energiaárakkal kapcsolatos politikáján

A V4-ek javaslatot tesznek majd a következő csúcstalálkozón a kialakulófélben lévő energiaválság megakadályozására. 2021. október 09.

Európai híradó: A magyar kormánynak van forrása a gazdaság talpraállításához

Deutsch Tamást, a Fidesz Európai Parlamenti képviselőjét Zöldhegyi Katalin kérdezte a bizottságról, valamint az európai uniós fejlesztési pénzek visszatartásáról. 2021. október 02.

Európai híradó: Véget ér a Merkel-éra

Milyen irányt vehet az EU és hogyan változott meg Németország a Merkeli éra alatt - ezt elemeztük az Európai Híradóban. 2021. szeptember 25.

Legfrisebb híreink

Vezércikk: Orbán szerint plüssmacikkal nem lehet megvédeni határt

Ismét olvastunk a sorok között, akik pedig segítettek a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterének elemzésében: Deák Dániel, aki szerint már az ellenzéki szimpatizánsok is felháborítónak tartják, amit Brüsszel a keleti vakcinákkal művel, Bayer Zsolt, aki szerint valóság nevű nagybátyánk Keletre költözött, a Nyugat pedig teljesen elveszítette realitásérzékét; Kiszelly Zoltán, aki szerint Gyurcsány Ferenc már a KISZ-ben tanulta a Machiavellizmust, a többiek az ellenzékben viszont még csak most kapizsgálják. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Lehet-e jobboldali politikát folytatni a baloldalon?

A Jobbik volt alelnöke szerint, ha Márki-Zay Péter nyeri az előválasztást a DK miatt nem lesz mozgástere az ellenzéki térfélen. A Napi aktuálisban Volner János független parlamenti képviselő volt a vendégünk.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!