2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 08:00

Csörte

Csörte: Gyurcsány Ferenc irányítja a balliberális oldalt

A Hír Televízió politikai vitaműsorában, a Csörtében pénteken Ferencz Orsolya, Űrkutatásért felelős miniszteri biztos és Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója vitázott egymással egyebek közt a Brüsszelben elfogadott LMBTQ - határozatról.

A műsor második részében Deák Dániel a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Nagy József a 24.hu újságírója mondta el véleményét a hallottakról. 

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Csörte: Túl engedékeny a kormány a kormánykritikus előadókkal

A Csörte mai vendégei Wahorn András, Nagy Feró, Nagy József és Deák Dániel voltak. 2021. október 27.

Csörte: Szégyenpadból az EU élmezőnyébe

A stúdióban Székely Sándor független országgyűlési képviselő, aki 250 ezer forintra emelné a minimálbért és 50 ezerre a családi pótlékot. És itt volt velünk Harsányi Péter, a novekedes.hu vezető elemzője, aki azt mondja, már a 200 ezres minimálbér is jelentős lökést adhat a fogyasztásnak. 2021. október 26.

Csörte: Kétharmados törvényeket nem lehet feles többséggel módosítani

A Csörte mai vitapartnerei Lattmann Tamás nemzetközi jogász és Cservák Csaba alkotmányjogász professzor voltak. 2021. október 25.

Legfrisebb híreink

Kiképzésen a Gripen-pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!