2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Az életmentő - Semmelweis Ignác igaz története

Következik:

Vezércikk 05:00

Credo

Terc: Az oktatásba integrálná a genderpropagandát az UNESCO

A WHO az UNESCO és az UNICEF által ajánlott nemzetközi szexuális felvilágosító programok nagyon veszélyesek: nem pusztán 0-4 éves korig tanítanának a gyermekeknek maszturbációt, hanem a tizenkét éves gyermekeknek olyan szexuális jogokat propagálnának, amely nem egyezik az ENSZ egyezményes nyelvezetével. A programpontok az abortuszt is támogatják, a gyermekeket pedig arra bíztatják, hogy a megszerzett információkat a szülők előtt tartsák titokban. Az UNESCO Átfogó Szexuális Nevelés Programjáról Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója és Dr. Bangó Márta, a Teenstar Szexuálpedagógiai Program tanfolyamvezetője beszélt a Hír TV Terc című műsorában.

  • Terc: Az oktatásba integrálná a genderpropagandát az UNESCO

A program szemszögéből nem érték a születendő élet, avagy a család, csupán az egyén van jelen -mondta el Frivaldszky Edit. Az Emberi Méltóság Központ igazgatója szerint minél kevesebb a közösség, annál inkább formálható a társadalom. Ezért nem véletlen, hogy az UNESCO az individualizmust erősíti.

Az UNESCO szexuális nevelésre vonatkozó programjával kapcsolatban az igazgató leszögezte, Magyarországon is jelen vannak azok a hasonló célú csoportok, akik civilként igyekeznek az oktatás közelébe jutni.

A szexualitást nem lehet csupán egy aspektusból vizsgálni Dr. Bangó Márta szerint, mivel szükség van nem csupán a testiség oldaláról, hanem érzelmi, illetve intellektuális szempontok alapján is körüljárni a problémakört. A Teenstar szakembere szerint, ha a fiatalok a szexualitással kapcsolatban rossz információkat kapnak, később rossz döntéseket hoznak. A tanfolyamvezető ennek kapcsán a Teenstar programjáról is beszélt, ahol folyamatosan azt erősítik, hogy a gyermek és a szülők között párbeszéd induljon meg a témáról.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!