2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Credo

Terc: Az oktatásba integrálná a genderpropagandát az UNESCO

A WHO az UNESCO és az UNICEF által ajánlott nemzetközi szexuális felvilágosító programok nagyon veszélyesek: nem pusztán 0-4 éves korig tanítanának a gyermekeknek maszturbációt, hanem a tizenkét éves gyermekeknek olyan szexuális jogokat propagálnának, amely nem egyezik az ENSZ egyezményes nyelvezetével. A programpontok az abortuszt is támogatják, a gyermekeket pedig arra bíztatják, hogy a megszerzett információkat a szülők előtt tartsák titokban. Az UNESCO Átfogó Szexuális Nevelés Programjáról Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója és Dr. Bangó Márta, a Teenstar Szexuálpedagógiai Program tanfolyamvezetője beszélt a Hír TV Terc című műsorában.

  • Terc: Az oktatásba integrálná a genderpropagandát az UNESCO

A program szemszögéből nem érték a születendő élet, avagy a család, csupán az egyén van jelen -mondta el Frivaldszky Edit. Az Emberi Méltóság Központ igazgatója szerint minél kevesebb a közösség, annál inkább formálható a társadalom. Ezért nem véletlen, hogy az UNESCO az individualizmust erősíti.

Az UNESCO szexuális nevelésre vonatkozó programjával kapcsolatban az igazgató leszögezte, Magyarországon is jelen vannak azok a hasonló célú csoportok, akik civilként igyekeznek az oktatás közelébe jutni.

A szexualitást nem lehet csupán egy aspektusból vizsgálni Dr. Bangó Márta szerint, mivel szükség van nem csupán a testiség oldaláról, hanem érzelmi, illetve intellektuális szempontok alapján is körüljárni a problémakört. A Teenstar szakembere szerint, ha a fiatalok a szexualitással kapcsolatban rossz információkat kapnak, később rossz döntéseket hoznak. A tanfolyamvezető ennek kapcsán a Teenstar programjáról is beszélt, ahol folyamatosan azt erősítik, hogy a gyermek és a szülők között párbeszéd induljon meg a témáról.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Credo: Jó pár multi cégnél elveszti állását az, aki felvállalja konzervatív álláspontját

Credo: Jó pár multi cégnél elveszti állását az, aki felvállalja konzervatív álláspontját

A Credo búcsúzik. Az utolsó adást ma láthatták a nézők a Hír TV műsorán. 2021. július 02.
Credo: Ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz

Credo: Ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz

Ennek az ideológiai nyomásnak, mely a nyugat felől érkezik most két állam áll útjába: Magyarország és Lengyelország - mondta Kovács Ákos a Hír Tv stúdiójában. 2021. június 25.
Credo: A demográfiai válságnak a párkapcsolati válság az alapvető oka

Credo: A demográfiai válságnak a párkapcsolati válság az alapvető oka

A kormány múlt héten beterjesztett törvénytervezete gátat szabna annak, hogy a kiskorúaknak LMBTQ témájú szexuális felvilágosítást, érzékenyítést tartsanak. Erről is szó volt a Credoban. 2021. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!