2020. november 28.,
szombat, Stefánia napja

Credo: Hazánkban a gyermekek húsz százaléka ellen követnek el szexuális abúzust

Hír TV

2020. augusztus 27., csütörtök 20:55

Új puha diktatúra épült ki. Nincs könnyen azonosítható kormányzati rendszer, amely nyíltan világuralomra törne, léteznek azonban globális hálózatok, melyek egységes programot követnek. Úgy tűnik nincs állami ideológia, melynek érvényesítését kikényszerítik, de az új gender ideológiát a népesség minden rétegében végrehajtják. Nincs propagandaminisztérium, azonban itt van a normáktól mentes szexualitást terjesztő média.

A globális szexuális forradalom mindenkit érint: férfit, nőt, fiatalt és öreget. A szabadság hívószavával olyan zsarnokságot építenek ki világszerte, amely alatt már nem szabad a szokásos módon élni. Erről a zsarnokságról szól Gabrielle Kuby Globális szexuális forradalom című műve, melyben arra ébreszti rá olvasóit, hogy mi történik velünk ma, miféle eszközökkel dolgozik az átnevelés és milyen megtorlással kell számolniuk azoknak, akik ellenállnak, azoknak, akik nyílt vitában kiállnak a normalitás mellett.

Mára ugyanis megfordultak a dolgok, míg korábban a szexuális eltévelyedést és bűnöket szankcionálták ma az erkölcsi szabályok felbomlasztását erőltetik, az ellenállást pedig kiközösítéssel és jogi szankciókkal büntetik.

A történelem folyamán minden kultúra megbünteti a szexuális normái megszegőit. Régebben voltak tabuk, amelyeket mindenki tiszteletben tartott, ilyen volt a gyermekek megrontása. Mára az a cél, hogy ne kezeljék bűnözőként a pedofilokat, hogy relativizálják a pedofíliát.

„A pedofilok folyamatosan jelen vannak az úgynevezett „dark web”-en. Minden hónapban több olyan bűncselekmény történik – csak ki kell nyitni a police.hu-t, ahol ráadásul nem csak „képnézegetés” van, hanem konkrétan gyermekek sérelmére elkövetett szexuális erőszakok.”

- jegyezte meg Füssy Angéla, a PestiSrácok.hu oknyomozó újságírója.

„Nemsokára majd érzékenyítünk a pedofíliára, csak odáig ne kerüljünk el. Annyira mély nyomokat hagynak, hogy sokan egész életükben küzdenek vele. Az, hogy párkapcsolati problémája lesz, az, hogy önértékelési problémái lesznek.”

- hívta fel a figyelmet Uzsalyné Pécsi Rita, pedagógiai kutató.

Amire a kommunizmus keleten évtizedekig nem volt képes, megteszi azt nyugaton a korábban csak lopakodó, mára egyeduralkodóvá vált liberális véleménydiktatúra.

A radikális baloldal megtámadta a keresztény alapokra épült nyugati civilizációt. Az Amerikából indult zavargások résztvevői már nem csak szobrokat döntenek le, hanem templomokat gyújtogatnak, híveket inzultálnak, vallási jelképeket és temetőket gyaláztak meg. Vajon mi itt keleten, meddig maradunk ettől érintetlenül, egy zárt burokban?

„Ha az Egyesült Államokat megnézzük, júliusban két nap leforgása alatt öt templom ellen indítottak gyújtogatós támadást. Los Angelesben egy templomot, a Saint Gabriel missziós templomot teljesen kiégették. Floridában úgy támadtak meg egy katolikus templomot, hogy a hívek már gyülekeztek benne. Egyértelműen koordinált támadáról van szó, ez egy átgondolt valami és ezek pénzbe kerülnek.”

- mondta Azbej Tristan, a Minsizterelnökség államtitkára.

„Vannak áldozatai ennek a mozgalomnak, nem is kevés áldozata van ennek a mozgalomnak és ugye ezek általában fehérek, sőt, több gyerek is van egyébként. Akit egész egyszerűen - csak arra járt, véletlenül vagy szándékosan - megöltek, meglőttek, lelőttek és meghalt, emiatt a mozgalom miatt.”

- fogalmazott Pócza István, A Danube Institute kutatási igazgatója.

Teljes adás:

Hír TV

x
Rendkívüli hír