2021. 09. 25. Szombat Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Híradó 15:00

Civil kör

Civil kör: Felháborodás a Coca-Cola plakátjai miatt

Ellepték Budapestet a Coca-Cola új plakátjai, amelyek homoszexuális párokat mutatnak olyan szlogenekkel, mint „love is love”, vagy „zéró cukor, zéró előítélet.”

A műsor vendége Ferenc Orsolya űrkutató azt mondta, a Coca-Cola kampánya kereskedelmi értelemben nem is tekinthető reklámnak. A világcég öngólt rúgott azzal, hogy egy ilyen megosztó kérdésben nyilvánított véleményt. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász hozzátette, ha már beleálltak a témába, végig kellett volna vinniük, nem lecserélni a plakátokat.

Pártok nélküli önkormányzatok ötletével állt a nyilvánosság elé a Jobbik egykori elnöke. Vona Gábor azt szeretné, ha nem vennének részt pártok a választáson. Simon János politológus a témáról kifejtette, ha van egy működő politikai rendszerünk és annak elvágjuk egy szegmensét, nem működik maga a rendszer.

Ferencváros után már Erzsébetvárosban is áll a bál. -erről is szó volt a Civil Kör adásában. A hűtlen kezeléssel vádolt exszocialista polgármester bejelentette: tesz az ellenzéki összefogásra és ősszel indul a polgármesterválasztáson a VII. kerületben.

Román közjogi méltóságoknak írt levelet az elmérgesedett román-magyar viszony miatt az Erdélyi Magyar Polgári Párt. A szervezet szerint a politikusok szítják a konfliktusokat, így a megbékélést is nekik kell kezdeményezni.

Hír TV

További epizódok

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Mi lehet az igazi oka annak, hogy a nyugat-európai elit folyamatosan támadja Magyarországot a pedofilellenes-törvénycsomag miatt? Ezzel is foglalkozott az e heti Civil kör! 2021. július 03.

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. június 26.

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak. 2021. június 19.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!