2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Célpont

Célpont: Elszabaduló árak és növekvő infláció

Elszabaduló árak és növekvő infláció, hogy ez meddig tarthat és kiket érint leginkább ennek járt utána a HírTV oknyomozó műsora, a Célpont. Műsorvezető: Gáll Csongor

  • Célpont: Elszabaduló árak és növekvő infláció

Lesz-e gazdasági válság?

A boldog béke évtizedeit a kihívások kora váltotta fel. Alig, hogy megtanultunk együtt élni a koronavírussal és a világgazdaság is reagálni kezdett a világjárvány okozta károkra, most újabb rég nem látott nehézségekkel kell szembenéznie az emberiségnek. A választásokat megelőzően kirobbanó orosz-ukrán háború nem két ország belügye, hanem egy globális károkat okozó konfliktussá vált, aminek kisebb vagy nagyobb mértékben, de mindenki az elszenvedője lesz valamilyen formában a közeljövőben. A kérdés már csak az, hogy mely országok tudják a leghatékonyabban elhárítani a fokozódó nyomást.

Visszafelé sült el a fegyver

Nem is olyan régen, még titokzatos elérhetetlen és diszkrét életet éltek a politikusok, nem csak itthon de külföldön is. A közösségi média világa pont úgy mint minden más esetben azonban ezt is felborította teljes mértékben. 2022-ben, ha egy politikai szereplő nincs jelen az internetes felületeken, akkor lényegében nem is létezik. Sok esetben az is megfigyelhető, hogy a kézzel fogható valódi teljesítmények sem számítanak. A közösségi média segítségével rövid idő alatt rengeteg emberhez lehet eljuttatni információkat ellenőrzés és kontroll nélkül. A dolog felhasználása a választási kampányokban bár újkeletű, de egyre több tapasztalat van arról, mi lehet a helyes irány és mi az, ami kifejezetten taszítja az embereket. Ami biztos, hogy a 2019-es önkormányzati választásokkor a baloldali pártoknak meggyőződésük volt, hogy kezükben van a kulcs a sikerhez aztán ...

HírTV

További epizódok

Célpont: Egyre több önkormányzatban hullik darabjaira a baloldali összefogás

Célpont: Egyre több önkormányzatban hullik darabjaira a baloldali összefogás

Egyre több önkormányzatban hullik darabjaira a baloldali összefogás. Az emberek érdekképviselete helyett nem maradt más, csak a belső viszály. 2022. november 20.
Célpont: Gyurcsány bedarálja a náluk gyengébb baloldali pártokat?

Célpont: Gyurcsány bedarálja a náluk gyengébb baloldali pártokat?

Gyurcsány Ferenc eddig tartotta a kedves, alkudozó, engedékeny arcát a többi baloldali párt felé a tárgyalóasztaloknál, ugyanakkor a DK elnöke pár hete a Partizánnak adott interjúban egyértelművé tette, most, hogy az ő pártja lett a legerősebb kutya a balos ketrecben a többieknek nincs kegyelem, sem jutalomfalat. 2022. november 06.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: itt valóban dollárbaloldal működik

Célpont: itt valóban dollárbaloldal működik

Már meg sem lepődünk azon, ha kétes pénzügyekről van szó, a baloldali politikusok „hirtelen nem tudnak semmiről”. Adásunk második felében pedig Cseh Katalin portéjával foglalkoztunk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!