2024. 03. 03. Vasárnap Kornélia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Célpont

Célpont: Gyurcsányék talán életük egyik legjobb dealjét kötötték meg Budapesten + videó

Gyurcsányék olyanok, mint egy bukott bűvész társulat: mielőtt bemutatnák az előadásukat, a közönség már tudja az összes trükkjüket. Így esett meg az is, hogy bejelentették: Karácsony Gergelyt támogatják jövőre is főpolgármester-jelöltnek. Micsoda meglepetés!

  • Célpont: Gyurcsányék talán életük egyik legjobb dealjét kötötték meg Budapesten + videó

A múlt héten állapodott meg a DK Karácsony Gergellyel, miszerint a jelenlegi főpolgármestert fogják támogatni a jövő évi helyhatósági választásokon. Mivel Gyurcsány Ferenc pártjának jelenleg is döntő szava van Budapesten, a bejelentés nem okozott nagy meglepetést.

Pedig még nem is olyan rég Demokratikus Koalíció látszólag orrolt Karácsonyra.

A főpolgármester nem hajlandó azt a hazafias kötelezettséget teljesíteni, hogy ebbe a küzdelembe beleviszi a várost - jelentette ki még tavasszal Gyurcsány Ferenc

Majd, hogyan az várható volt, a DK beállt Karácsony Gergely mögé, így őt fogják indítani 2024-ben a főpolgármesteri címért. Most már tehát kijelntehő, hogy Gyurcsány Ferenc jelöltje Karácsony Gergely!

Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök egyértelműen arra készül, hogy teljesen átveszik az irányítást Budapesten.

Jobbkor nem is jöhetett a megállapodás, hiszen a nulla százalékos Párbeszéd politikusaival szinte madarat lehetett fogatni. Ezen kívül úgy tűnik, Gyurcsány soraiba fog állni az elmúlt időszakban durcás kölyköt játszó Momentum is!

Gyurcsány Ferenc talán élete egyik legjobb dealjét kötötte meg Budapesten. Gyakorlatilag uralma alá hajtja Budapestet, ha bejönnek a számításai. Bősz Anett, a DK főpolgármester-helyettese pedig már-már zsebben is érzi a 2024-es helyhatósági választások végkimenetelét.

Teljes riport: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: Gyurcsány a bíróságon + videó

Célpont: Gyurcsány a bíróságon + videó

Fekete-Győr András után most Varju László állt a bíróság előtt. Gyurcsány Ferenc előzetesen már üzent a törvényhozásnak és fenyegetőzött is, ami már a bíráknak is sok volt. Ezt követően a pártelnök váratlanul megjelent a tárgyaláson.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!