2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 12:00

Budapesti srácok

Budapesti srácok: Újabb parkolási problémák merültek fel Zuglóban

  • Budapesti srácok: Újabb parkolási problémák merültek fel Zuglóban

Újabb parkolási problémák merültek fel Zuglóban. A Francia úton található garázsok a MÁV területén helyezkednek el és bérbe vették az ott lakók. Most ugyanakkor a MÁV szeretné elbontani, hogy fizetős parkoló kerülhessen a helyére. Egyesek szerint erre bőven lenne lehetőség Zuglón belül máshol. A MÁV-nak első sorban a kerületben, a garázsok környékén található szemét mennyiségével és elszállításával van a problémája.

A jobbikos Szabó Balázst felfüggesztett börtönbüntetése ellenére, melyet első fokon kapott, mégis maradhat képviselő. Ha mindez nem lenne elég, a IV. kerületi Közbiztonsági Bizottság tagja is lehet.

A sajtószabadságra igencsak érzékeny Karácsony Gergely bojkottot hirdetett a Hír TV ellen. Egy riportot kritizál a főpolgármester, de az nem zavarja, hogy éppen ő és éppen a Hír TV-ben mentegette a szélsőséges jobbikos kijelentéseket.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Tudom, hogy a történelem igazságos oldalán állok, és nem akarom, hogy politikai nézeteimért ítéljenek el - nyilatkozta a Magyarországon fogva tartott antifaaktivista, Ilaria Salis a La Stampa olasz napilapban vasárnap megjelent interjúban.
Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Hogy milyen viszonyban van egymással Magyar Péter és a mesterséges intelligencia? Erre is fény derül a Sajtóklub vasárnap esti adásában, amelyben Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Bencsik András, és Néző László vitatja meg a hét legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeit.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!