2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:55

Budapesti srácok

Budapesti srácok: Karácsonyék ezt nagyon benézték, súlyos milliárdokat bukik a főváros

Senki nem hitte el, hogy megtörténhet, de úgy tűnik a főpolgármester városvezetése által a Demszky 2.0 valósul meg Budapesten.

  • Budapesti srácok: Karácsonyék ezt nagyon benézték, súlyos milliárdokat bukik a főváros

A főpolgármester hallgat, a felelősséget nem vállalja, pedig alighogy elültek a viharfelhők a buszmutyi ügyében, máris jött az újabb zivatar, hiszen kiderült, Karácsony Gergelyék elszúrták a reklámtendert és súlyos milliárdokat bukik a főváros.

Több mint egy év után került ismét napirendre a budapesti tömegközlekedés reklámhelyének kiszervezése. A főpolgármester korábban megakadályozta a reklámfelületek értékesítését, most azonban Karácsony rájött, hogy mégis jó ötlet lenne szerződést kötni a céggel, csakhogy a francia érdekeltségű vállalkozást a járvány miatt már nem nagyon érdekli a koncepció.

Ezzel a tétlenkedéssel a BKV évente 1 milliárd 700 millió forintot veszít!

A teketóriázás miatt a BKV és a BKK illetékesei lezárták a közbeszerzést, emiatt viszont a Közbeszerzési Hatóság eljárást indított ellenük. A Közbeszerzési Döntőbizottság először 115 millió, majd január első hetében újabb 5 millió forintos bírságot szabott ki.

A tender értéke egyébként megközelítette a 7 milliárd forintot,

a francia érdekeltségű cég 4 éven át havi 142 millió forintot fizetett volna a plakáthelyekért. Ez az összeg majdnem két és félszerese a tömegközlekedési reklámhelyek mostani bérleti díjának.

Egy biztos, Karácsony és a baloldal nem Budapest és a BKV érdekében döntött, hanem valamiféle teljesen önös politikai célzattal eldobott többmilliárd forint bevételt. Furcsa ez akkor, amikor mindennap azt halljuk, illetve, amikor olvashatjuk a kiváló politikai plakátkampányukon, hogy mekkora bajban van a főváros és mennyire nincs pénze, érdekes ilyenkor havi 80 millió forintot tök lazán el lehet engedni

– mondta el stábunknak Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!