2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Budapesti srácok

Budapesti srácok: Itt a tavasz, pártot választanak az ellenzéki polgármesterek

  • Budapesti srácok: Itt a tavasz, pártot választanak az ellenzéki polgármesterek

Kerékpárral közlekedik vagy néha éppen maradi, füstös taxival, mivel saját autót nem tart fenn Karácsony Gergely – legalábbis a vagyonnyilatkozata szerint. Igaz, hiába a szigorú szabályozás, a főpolgármester vagyonáról nem sokat tudhat az egyszerű szavazó. Hiszen valahogy a kipontozott részeket nem sikerült tökéletesen kitöltenie.

Karácsony Gergely, Gajda Péter, Lackner Csaba, Kránitz Krisztián, a Hír TV-nek ismételten "nem nyilatkozó" Tüttő Kata, Pikó András, Horváth Csaba, Őrsi Gergely, Szaniszló Sándor, Kiss Ambrus vagyonnyilatkozata is mutat némi érdekességet. A műsor első felében ezzel kapcsolatban igyekeztünk tájékozódni kevesebb-kevesebb sikerrel.

124 milliárd forintos hiánnyal fogadta a Fővárosi Közgyűlés Budapest új költségvetését. A Fidesz szerint Karácsony Gergely becsapta a szavazóit. Továbbá az előző városvezetést okolja a főváros pénzügyi helyzetéért Karácsony Gergely.

Változtatási tilalom lépett életbe a Városliget területén, aminek következtében nem lehet új építményt létesíteni, illetve meglévőt átalakítani. Ez megállítja a zöldfejlesztéseket és a Liget Projekt további alakulását is negatívan befolyásolja.

Szóba került természetesen az MSZP és a DK közti ellentét, melynek alapját jórészt az előbbiből utóbbiba átigazoló tagok is adhatják.

Ezen kívül Újpesten is megsarcolnák az autósokat, amivel Karácsony Gergely főpolgármester is minimum egyetért.

Hír TV

További epizódok

Budapesti srácok: Súlyos milliárdokat bukik Budapest

Budapesti srácok: Súlyos milliárdokat bukik Budapest

Buszmutyi, bkv reklámtender, a Blaha Lujza tér felújítása, de a sorból nem maradhatott ki a közlekedési káosz sem. 2021. július 02.
Budapesti srácok: Hazugságkampány után hazugságpolitika Újpesten

Budapesti srácok: Hazugságkampány után hazugságpolitika Újpesten

Egy dolog biztos: minden áll, de azt senki sem mondhatja, hogy a fű sem nő a főváros IV. kerületében! 2021. június 25.
Budapesti srácok: Elkerülni a dugót csak hajnalban és éjjel lehet Budapesten!

Budapesti srácok: Elkerülni a dugót csak hajnalban és éjjel lehet Budapesten!

Torlódás, dugók, káosz - pár hete így kezdődik szinte minden hétköznap Budapest belvárosában. A Budapesti srácok e heti adásában körbejárta a témát. 2021. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!