2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Budapesti srácok

Budapesti Srácok: Az újpesti Farkas-erdő kapitánya úgy döntött, megvédi a csemetéit

Íjászközpontnak indult, de az újpesti polgármesternél elpattant a húr. Farkas-erdő és a fűben járó bűnök, a kerületiek azt mondják, az erdő velük van.

  • Budapesti Srácok: Az újpesti Farkas-erdő kapitánya úgy döntött, megvédi a csemetéit

Íjászközpont

Karácsony Gergely és csapata hozott anyaggal dolgozott a választási kampányban, az ellenzéki polgármesterjelöltek mobil erdővel győzködték a voksolni vágyókat. A zöld ötven árnyalata aztán jó néhány fővárosi kerületben sikert is hozott, az október győzelem után a momentumos Déri Tibor is letette a kókadozó facsemetét, hiszen rájöhetett Újpestnek van saját erdeje és bozótosa is. Az Újpesti Farkas-erdő kapitánya egy szép napon úgy döntött megvédi csemetéit, a kérdés csak az, hogy kitől?

Kispest

A kispesti Momentum egy tényfeltáró videót tett közzé közösségi oldalán. Az anyagot a Hír TV híradós tudósításaiból vágták össze. A videóban Paróczai Anikó a kerületi korrupciós botrány szereplőiről beszél. Szerinte az ügy főszereplőjének Lackner Csabának le kellene mondania, de a városrész vagyonkezelőjének Kránicz Krisztiánnak a gyanús munkásságára is kitér.

Niedermüller Péter

Ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak meg azért nők is…

Így beszélt a kormány családpolitikai modelljéről a DK erzsébetvárosi polgármestere az ATV-ben január végén. Niedermüller később megpróbálta megmagyarázni mondatait.

Zene háza

A szerkezet már elérte az épület legmagasabb pontját és a föld alatti két szintet is kialakították. A kivitelezés az ütemterv szerint halad.

A teljes adás:

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

A sorkatonaság európai szintű bevezetése közelebb visz a békéhez?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!