2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Domonkosok Magyarországon 03:00

Bayer show

Varga Mihály: Segíteni kell az embereket abban, hogy a munkán keresztül tudjanak boldogulni

Varga Mihály pénzügyminiszter volt Bayer Zsolt vendége a Hír TV Bayer show című műsorában. Munkahelyek teremtéséről, az államadósság alacsony szinten tartásáról, az adók csökkentéséről és a gazdaság fejlesztéséről egyaránt szó volt a műsorban.

  • Varga Mihály: Segíteni kell az embereket abban, hogy a munkán keresztül tudjanak boldogulni

Egy meghökkentő videós bejátszást követően Bergman: Kígyótojás című filmje, Salvador Dalí: A polgárháború előérzete című festménye és Spengler: A Nyugat alkonya című írása is előtérbe került.

A műsor második felében Varga Mihály pénzügyminiszterrel beszélgetett a műsorvezető. Kezdetben a munkahelyek megteremtéséről, az államadósság alacsony szinten tartásáról, a jövedelmek és munka adóztatásának csökkentéséről vagyis a jó gazdaságpolitika kialakításáról. Ahhoz ugyanis, hogy egy ország gazdasága fejlődni tudjon, arra mindenképp szükség van, hogy az adott ország csökkentse adósságait.

„Ha egy ország kevésbé van eladósodva, ha egy országnak kevésbé kell a belső piacokról vagy a külső piacokról hiteleket felvennie, akkor szerintünk hosszú távon jót tesz. Nem csak saját magának, hanem a következő generációknak is. Ez az igazi egyszeregy működik a polgári kormányok időszakában. Csökkenteni kell az adósságszintet, meg kell próbálni egy olyan gazdálkodást, egy olyan gazdaságpolitikát kialakítani, ami egy egészségesebb szerkezettel a gazdaság nagyon sok szektorát – autóipar, feldolgozóipar, építőipar, gyógyszeripar – egyszerre támogatva próbálja meg a gazdasági növekedést elérni.”

- fogalmazta meg Varga Mihály pénzügyminiszter.

Hír TV

További epizódok

Bayer show - Németh Szilárd: Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat + videó

Bayer show - Németh Szilárd: Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat + videó

Komoly beavatkozás történik Brüsszelből a magyar döntéshozatalba, el akarják venni az életünket és a hazánkat. 2023. november 26.
Orbán Balázs: Csak azok tartózkodhatnak itt, akiket a magyarok akarnak, hogy itt tartózkodjanak + videó

Orbán Balázs: Csak azok tartózkodhatnak itt, akiket a magyarok akarnak, hogy itt tartózkodjanak + videó

A miniszterelnök politikai igazgatója kifejtette: a vendégmunkások csak a munkavégzés idejéig lehetnek itt, ez hozzájárul a gazdaság teljesítményéhez. 2023. november 19.
Földi László: Az arab világ évtizedekkel ezelőtt elkezdte elfoglalni Európát + videó

Földi László: Az arab világ évtizedekkel ezelőtt elkezdte elfoglalni Európát + videó

Az a fajta erőtér, amelyet olajdollárnak hívnak, az az arab világnak a gazdasági erőtere. Amit látni lehet, az nem egy vízió, nem egy összeesküvés-elmélet, hanem egy évtizedekkel ezelőtt racionálisan végiggondolt élettér-keresés - hívta fel rá a figyelmet Földi László titkosszolgálati szakártő a Bayer show-ban. 2023. november 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!