2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Híradó 15:00

Bayer show

Szánthó Miklós: A baloldal valójában a saját választóit is lenézte

Minden korábbi politikai tömb sikerét felülmúlta a Fidesz-KDNP eredménye a választáson - hangsúlyozta az Alapjogokért Központ igazgatója a Bayer Showban. Szánthó Miklós óriási történelmi sikerként, és rendkívüli felhatalmazásként értékelte a kormánypártok győzelmét.

  • Szánthó Miklós: A baloldal valójában a saját választóit is lenézte

A Fidesz-KDNP listája önállóan 3 millió szavazatot szerzett, soha ekkora szavazatarányt nem ért el még egy politikai blokk Magyarországon

- mondta Alapjogokért Központ igazgatója mondta a Bayer Showban. Szánthó Miklós óriási történelmi sikerként és rendkívüli felhatalmazásként értékelte a Fidesz-KDNP győzelmét.

Az elmúlt 12 év kormányzati munkája beérett, és látható hogy a baloldali narratíva meg erről az ország pusztulásról nem találkozott a valósággal, ezért is veszítettek 8-900 ezer szavazót a legutóbbi választásokhoz képest

A baloldal valójában a saját választóit is lenézte, hiszen ők szavazták meg Márki-Zay Pétert az előválasztáson - világított rá Szánthó Miklós.

Most erre a döntésre, amit az ő választópolgáraik hoztak meg, akik elmentek, vették a fáradságot, leszavaztak, sorban álltak már az előválasztás során, most az ő döntésükre mondják azt, hogy ez marhaság volt, hogy nem kellett volna az összefogás, nem így kellett volna, nem Márki-Zay kellett volna stb., ez arról tanúskodik, hogy tojnak ők a saját szavazóikra, és amikor a színjátékhoz kell, akkor felhasználják őket, de úgy amúgy pedig mélységesen lenézik őket

Az igazgató beszélt a gyermekvédelmi népszavazásról is, amelyről azt mondta: soha semmire nem szavaztak még Magyarországon ennyien, ezért sem engedhetjük, hogy ami megtörtént nyugaton, az itthon is megtörténjen.

HírTV

További epizódok

Bayer show - Németh Szilárd: Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat + videó

Bayer show - Németh Szilárd: Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat + videó

Komoly beavatkozás történik Brüsszelből a magyar döntéshozatalba, el akarják venni az életünket és a hazánkat. 2023. november 26.
Orbán Balázs: Csak azok tartózkodhatnak itt, akiket a magyarok akarnak, hogy itt tartózkodjanak + videó

Orbán Balázs: Csak azok tartózkodhatnak itt, akiket a magyarok akarnak, hogy itt tartózkodjanak + videó

A miniszterelnök politikai igazgatója kifejtette: a vendégmunkások csak a munkavégzés idejéig lehetnek itt, ez hozzájárul a gazdaság teljesítményéhez. 2023. november 19.
Földi László: Az arab világ évtizedekkel ezelőtt elkezdte elfoglalni Európát + videó

Földi László: Az arab világ évtizedekkel ezelőtt elkezdte elfoglalni Európát + videó

Az a fajta erőtér, amelyet olajdollárnak hívnak, az az arab világnak a gazdasági erőtere. Amit látni lehet, az nem egy vízió, nem egy összeesküvés-elmélet, hanem egy évtizedekkel ezelőtt racionálisan végiggondolt élettér-keresés - hívta fel rá a figyelmet Földi László titkosszolgálati szakártő a Bayer show-ban. 2023. november 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!