2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Bayer show

Nagy tétje van a májusi voksolásnak – Rogán Antal a Bayer showban

A májusi voksolás tétje, hogy meg tudjuk-e védeni a nemzeti függetlenségünket – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Bayer showban. Rogán Antal arról is beszélt, hogy a baloldali pártok képtelenek a független magyar nemzeti érdekek képviseletére. A tárcavezető Bayer Zsolt műsorában kiemelte, a bevándorlás támogatása helyett a határok védelme a fontos.

  • Nagy tétje van a májusi voksolásnak – Rogán Antal a Bayer showban

Rogán Antal szerint a májusi voksolás fontosságát a magyar választópolgárok is érzik, az ellenzéknek viszont a felmerülő kérdésekre nincs válasza. A miniszter hangsúlyozta: a baloldali pártok képtelenek a független magyar nemzeti érdekek képviseletére. A politikus úgy véli, ez a magyarázata annak is, hogy az ellenzéki szavazóbázis nem növekszik, hanem éppen ellenkezőleg, még bizonyos értelemben csökken is. Hozzátette: a szavazók többször kimondták, hogy gyakorlatilag egy másik ellenzéket szeretnének látni. Rogán Antal kiemelte, az ellenzék igazi kudarca ebben, valamint abban van, hogy nem a saját álláspontját képviselni, hanem azt, amit kívülről megmondanak nekik.

Tehát, nincs új a nap alatt. Ugyanazok szeretnének kormányozni, akik egyszer már tönkretették az országot. És ezt itt van most az európai parlamenti választás körüli küzdelemben is, ők nem véletlenül a Nyugatnak a nagy kedvencei. Hiszen már korábban is kiszolgálták a nyugati érdekeket, és az európai parlamenti választás tétje ma pontosan az, hogy meg tudjuk-e védeni a nemzeti függetlenséget, és meg tudjuk-e állítani a bevándorlók beáramlását

– hangsúlyozta a miniszterelnök kabinetfőnöke.

Rogán Antal arról is beszélt, hogy a Magyarországon elfogott terroristavezér, a kimondhatatlan borzalmakkal vádolt Hassan F. példája is azt mutatja, nem ellenőrzik megfelelően a migránskártyákat. Emlékeztetett, Hassan F. kapott pénzt, megvolt mindene, minden további nélkül tudott Európában mozogni.

Mi akadályozta volna meg abban, hogy egy hasonló terrorcselekményt készítsen elő, mint amilyen Srí Lankán történt

– tette fel a kérdést.

A finanszírozással kapcsolatban Rogán Antal megjegyezte, Hassan F. esete is bizonyítja, hogy a migránskártyák előnyeiből az Iszlám Állam egyik hóhérja is jelentős hasznot húzott.

Ennek az NGO-biznisznek véget kell vetni

– tette hozzá a miniszter. Utalva Orbán Viktornak a migráció megállítását célzó hét pontjára, elmondta, nem a bevándorlók támogatása, nem a Soros-féle NGO-k finanszírozása a fontos, hanem a határok megvédése, arra kell adni a pénzt, nem a bevándorlókat kell idehozni, hanem a segítséget kell odavinni azokba az országokba, ahonnan érkeznének.

Mi pont ezt tesszük, csak Magyarországnak a méreténél fogva ki, kell, hogy válasszon valamilyen célcsoportot, és mi a muszlim országokban élő keresztényeket választottuk ki

– közölte a tárcavezető emlékeztetve a Hungary Helps programra, amellyel a közel-keleti országokban élő keresztényeket segíti a kormány.

Teljes adás: 

Rogán Antal reagált Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) elhíresült patkányozására is - erről bővebben ITT is.

Hír TV

További epizódok

Bayer shows: Szerencsétlennek Isten barma sem szólt nekik senki?

Bayer shows: Szerencsétlennek Isten barma sem szólt nekik senki?

Földi Lászlóval beszégetett Bayer Zsolt. 2023. február 05.
Schmidt Mária fenntartja korábbi állítását Németországról

Schmidt Mária fenntartja korábbi állítását Németországról

Erkölcsileg és politikailag is eljelentéktelenedett Németország - hangsúlyozta a Terror Háza Múzeum főigazgatója a Bayer show-ban. Schmidt Mária kiemelte: az egykori nagyhatalom most az orosz-ukrán háború kapcsán sem hoz saját döntéseket. 2023. január 29.
Bayer show -  Deutsch Tamás: Hová tűnt Gyurcsány Ferencné?

Bayer show - Deutsch Tamás: Hová tűnt Gyurcsány Ferencné?

A Bayer show vendége, Deutsch Tamás szerint, miközben egyre dagad a korrupciós botrány, Brüsszel politikai nyomást gyakorol az uniós országokra. 2023. január 22.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kovács Zoltán: Ez az ügy egy igazi „szemétség”

Kovács Zoltán: Ez az ügy egy igazi „szemétség”

Ez egy piszkos, aljas játszma, amit kimondottan a magyar fiatalok, a magyar egyetemisták ellen tettek - fogalmazott a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az Erasmus-üggyel kapcsolatban a Bayer show-ban. Kovács Zoltán szerint hazánkat nem kizárta vagy felfüggesztette az Európai Unió az Erasmus programból, - mert az nem teheti meg - hanem egyszerűen elvette a pénzt.
Bayer show - Szilveszteri különkiadás

Bayer show - Szilveszteri különkiadás

A Bayer showban az év vége alkalmából rendhagyó évértékelést tartott a házigazda Bayer Zsolt három vendégével egyetemben: Deutsch Tamással, Kósa Lajossal és Németh Szilárddal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!