2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Napindító 04:00

Bayer show

Nagy István: A kormány mindig azt keresi, hogyan tud segíteni a magyar embereknek

A Bayer show első felében Márki-Zay félórát tartottunk, összefoglaltuk és kiveséztük MZP elmúlt két-három hetének legfontosabb megszólalásait. A műsor további részében Bayer Zsolt Nagy István agrárminiszterrel beszélgetett az élelmiszer árstopról és az arra adott ellenzéki reakciókról.

  • Nagy István: A kormány mindig azt keresi, hogyan tud segíteni a magyar embereknek

Nagy István arra hívta fel a figyelmet, hogy a baloldal tettei ellentétesek az ígéreteikkel.

- Ha azt mondjuk, hogy ők áfacsökkentést ígérnek, hát mennyire lehet hinni egyáltalán az ellenzéknek? Akkor vegyük sorra: ki növelte meg 22-ről 27%-ra? Gyurcsány-Bajnai kormány. Ki vette el a nyugdíjasoktól a 13. havi nyugdíjat? Ki vette el az emberektől a 13. havi munkabért? Mind-mind az a korszak. Ők emelik az áfát, majd amikor mi csökkentjük, akkor nem szavazzák meg. Tehát akkor ez milyen ígéret? És hihetünk nekik?

- emlékeztetett az agrárminiszter.

Hozzátette: az árstop azokat az élelmiszereket érinti, amelyek szükségesek a mindennapi élethez, a többi termék árát pedig a piacra bízzák.

 

Teljes műsor:

 

Hír TV

További epizódok

Bayer show - Izrael és a zsidók ellen fordult a korábbi áldozati kultúra + videó

Bayer show - Izrael és a zsidók ellen fordult a korábbi áldozati kultúra + videó

Mára Izrael-ellenessé vált a mainstream értelmiség, ők a zsidó államot egy rasszista agresszornak, sőt apartheid országnak látják. Erről beszélt Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója Bayer Zsoltnak a HírTV Bayer show című műsorában. 2023. december 10.
Kovács Zoltán: „Présember Úr” a történelem szellemvasútján ül + videó

Kovács Zoltán: „Présember Úr” a történelem szellemvasútján ül + videó

Ha antiszemitizmusról és zsidóellenes támadásokról van szó, akkor David Pressman nagykövet inkább a saját hazájában nézzen szét - ezt javasolta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban. 2023. december 03.
Bayer show - Németh Szilárd: Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat + videó

Bayer show - Németh Szilárd: Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat + videó

Komoly beavatkozás történik Brüsszelből a magyar döntéshozatalba, el akarják venni az életünket és a hazánkat. 2023. november 26.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!