2020. december 1.,
kedd, Elza napja

Lomnici: Sokkal keményebbnek, kevésbé úriembernek kell lennie a nemzeti oldalnak

Hír TV

2019. november 3., vasárnap 22:00

Bayer Zsolt vendége ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője beszélt a magyar demokratikus jogrendszerről Bayer show című műsorunkban.

Bereczky Tamás Facebook bejegyzésének megtárgyalása, Hadházy Ákos interjúja, melyben  azt mondta, "aki fideszes polgármester az nem lehet tisztességes" és az Európai Parlament néhány képviselője szolgáltatták a műsor első felének témáit.

Ezt követően ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője beszélgetett Bayer Zsolttal a korábbi témák kapcsán is felvetülő jogi kérdésekről és a magyar demokratikus jogrendszerről.

„Olyan fundamentális értékek vannak a jobboldalon, a konzervatív oldalon, a keresztény oldalon, amelyekkel nem tudnak mit kezdeni. Ezért azt gondolom, hogy egy új értékkreálási folyamat történhetett az elmúlt időszakban, de ilyen badarságokba futunk bele folyamatosan. A legnagyobb baj, hogy az úgynevezett liberális toleráns valójában nem létezik. A liberális gyűlöl. Az elmúlt időszakban számos példa volt arra, hogy – és ebben teljesen osztom a műsor első részében általad előadottakat – szinte náciként hajszolják mindazokat, akik velük nem értenek egyet.”

- foglalta össze ifj. Lomnici Zoltán gondolatait.

Teljes adás:

Hír TV