2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Bayer show

Lomnici: Sokkal keményebbnek, kevésbé úriembernek kell lennie a nemzeti oldalnak

Bayer Zsolt vendége ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője beszélt a magyar demokratikus jogrendszerről Bayer show című műsorunkban.

  • Lomnici: Sokkal keményebbnek, kevésbé úriembernek kell lennie a nemzeti oldalnak

Bereczky Tamás Facebook bejegyzésének megtárgyalása, Hadházy Ákos interjúja, melyben  azt mondta, "aki fideszes polgármester az nem lehet tisztességes" és az Európai Parlament néhány képviselője szolgáltatták a műsor első felének témáit.

Ezt követően ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője beszélgetett Bayer Zsolttal a korábbi témák kapcsán is felvetülő jogi kérdésekről és a magyar demokratikus jogrendszerről.

„Olyan fundamentális értékek vannak a jobboldalon, a konzervatív oldalon, a keresztény oldalon, amelyekkel nem tudnak mit kezdeni. Ezért azt gondolom, hogy egy új értékkreálási folyamat történhetett az elmúlt időszakban, de ilyen badarságokba futunk bele folyamatosan. A legnagyobb baj, hogy az úgynevezett liberális toleráns valójában nem létezik. A liberális gyűlöl. Az elmúlt időszakban számos példa volt arra, hogy – és ebben teljesen osztom a műsor első részében általad előadottakat – szinte náciként hajszolják mindazokat, akik velük nem értenek egyet.”

- foglalta össze ifj. Lomnici Zoltán gondolatait.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás szerint a „valódi” szuverének azok, akik az európai szuverenitást és az európai nemzetállamok szuverenitását szeretnék felszámolni. A Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője a Bayer show-ban arról is beszélt, hogy szerinte azok a szereplők, akik megpróbáltak beavatkozni a 2022-es választásba, az előttünk álló választásokat is befolyásolni akarják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!