2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Bayer show

Kósa Lajos: Karácsony még Gergelynek is alkalmatlan

Főpolgármesterként a főváros nyakára hozná Karácsony Gergely azokat a maffiózókat, akik Zuglóban az ő tudtával működnek, ez viszont senkinek nem lenne jó - mondta a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke a Bayer show című műsorban. Kósa Lajos szerint a baloldali polgármesterek - megválasztásuk után - a magyar törvényeket áthágva migránsokat hoznának a településekre.

  • Kósa Lajos: Karácsony még Gergelynek is alkalmatlan

Kósa Lajos a Bayer showban emlékeztetett: már három éve, hogy eltűnt Sápi Attila zuglói szocialista képviselő és azóta sem tudja senki, hogy hol van. A politikus azt mondta: Karácsony Gergely tudtával Zuglóban összefogtak a bűnözők a maffiózókkal. Ha pedig megválasztanák főpolgármesternek, akkor ezt a csapatot a főváros nyakára hozná.

Az adásban Bayer Zsolt felolvasta Várnai László, volt LMP-s önkormányzati képviselő, a CivilZugló Egyesület elnökének Facebook-bejegyzését, amelyben megerősítette, hogy a szocialista Tóth Csaba többször is megfenyegette a baloldali főpolgármester-jelöltet; erről állítása szerint maga Karácsony mesélt neki többször is.

Gergő az elmúlt években kifejezetten tartott Tóthtól, ezért engedett át minden általa is jól ismert korrupciós ügyet, ingatlan eladást, közbeszerzést, parkolást és hallgatott róluk akár a sír

– írta Várnai.

Ez is jól mutatja, hogy Karácsony egy gyenge, alkalmatlan és jellemtelen lúzer Kósa Lajos szerint. Hozzátette:

Karácsony még Gergelynek is alkalmatlan, ezért hívja mindenki Gergőnek.

Kósa Lajos arról is beszélt, hogy szerinte a hazai és európai bevándorláspárti ellenzék közösen mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Magyarországot megtörje, amiért megvédte a határait és nem engedett be migránsokat az országba. A politikus úgy fogalmazott: ha a baloldal polgármesterjelöltjei nyernek októberben, migránsokat hoznának a településekre.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Az Európai Unió Bírósága arra kötelezte Magyarországot, hogy fizessen 200 millió euró átalányösszeget és a késedelem minden egyes napjára 1 millió eurós kényszerítő bírságot amiatt, mert nem teljesítette az egyik, menekültügyben hozott ítéletét. Hogy mit gondol a rekord összegű bírságról Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, kiderül a Bayer show-ból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!