2022. 12. 03. Szombat Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Bayer show

Kásler Miklós: Senkinek, semmilyen kétsége ne legyen a keleti vakcinák iránt

Rendkívül szegényesen állnánk átoltottságban, ha Magyarország nem vásárolt volna keleti vakcinákat – hívta fel rá a figyelmet Kásler Miklós a Bayer show vasárnapi adásában. Az emberi erőforrások minisztere leszögezte: a járványban az emberéletek megmentésének jelenlegi legjobb eszköze az oltás, mindegy, hogy az milyen országból származik.

  • Kásler Miklós: Senkinek, semmilyen kétsége ne legyen a keleti vakcinák iránt

Kásler Miklós adásunkban elmondta, sokkal több haláleset történt volna, ha a kormány februárban az ellenzék tanácsára enyhít a szabályokon.

Azt tudom mondani, hogyha a szorítások nem következnek be, abban az esetben az epidemiológusok számításai szerint az eltávozottak száma megduplázódott volna, 3-4 hét alatt

– tette hozzá.

Bayer Zsolt felvetésére, hogy az ellenzék részéről szinte „őrület” zajlott vakcinabeszerzés ügyben, a miniszter emlékeztetett, régen mindenki a szovjet vakcinát kapta, vagyis nagy az orosz oltási tradíció.

Abból kiindulni, hogy olyan vakcinát adnak oroszok millióinak, és kínaiak tízmillióinak, ami nem megfelelő, tehát kvázi a kínaiak irtják a kínaiakat, az oroszok az oroszokat, teljes badarság. Minden egyes ideérkező vakcina minden nemzetközileg elvárt adattal rendelkezik, a szakembereink kiválóak, helyben ellenőrizték a gyártási folyamatot, ami korszerű

– mutatott rá az Emmi vezetője.

Mint ismert, az ellenzéki pártok hónapok óta kongatják a vészharangot, azt hangoztatva, hogy a magyar egészségügy összeomlott, de Kásler Miklós közlése szerint ebből egy szó sem igaz.

Úgy fogalmazott,

minisztersége minden napján megbukott a magyar egészségügy, de meg sem rendült (…) ha csak valami egészen különös, egész Európát megroppantó katasztrófa nem történik, akkor a magyar egészségügy helyt fog állni.

Kásler Miklós beszélt a magyar eredettörténetről is. Bayer Zsolt felvetésére, hogy a magyarországi ellenzék és a sajtó még ebből a kérdésből is képes gúnyt űzni, a tárcavezető elmondta,

a kicsi törpe kisebbség észrevételei rendkívül felületesek, érdemi megnyilvánulásai nincsenek.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

 

További epizódok

Bayer show - Kósa Lajos: Életveszélyes, amit a baloldal művel

Bayer show - Kósa Lajos: Életveszélyes, amit a baloldal művel

Életveszélyes, amit a baloldal művelt az amerikai pénzek ügyében - erről Kósa Lajos beszélt a Bayer Showban. 2022. november 27.
Bayer show - Kovács Zoltán: Az európai baloldal valójában nem akar velünk megállapodni

Bayer show - Kovács Zoltán: Az európai baloldal valójában nem akar velünk megállapodni

A Bayer Zsolt vendége Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár volt. 2022. november 20.
Bayer show - Varga Judit: A világ nagyon bonyolulttá vált, hiányzik belőle a józanság

Bayer show - Varga Judit: A világ nagyon bonyolulttá vált, hiányzik belőle a józanság

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a Bayer show vendége. 2022. november 13.

Legfrissebb híreink

Kamerun legyőzte Brazíliát, mégsem jutott tovább

Kamerun legyőzte Brazíliát, mégsem jutott tovább

A brazil válogatott 1-0-ra kikapott a kameruni csapattól pénteken a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának harmadik fordulójában, de így is csoportgyőztesként jutott nyolcaddöntőbe, míg az afrikai gárda sikere ellenére búcsúzott.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás: Az elítélt árnyékminiszter tollba mondta Brüsszelben a DK által kitalált rágalmakat

Deutsch Tamás: Az elítélt árnyékminiszter tollba mondta Brüsszelben a DK által kitalált rágalmakat

Az Európai Parlamentben általánossá vált, hogy tényfeltáró delegációkat menesztenek Magyarországra és Lengyelországba, ami méltatlan az európai együttműködéshez – hívta fel rá a figyelmet Deutsch Tamás a Bayer show-ban. A Fidesz európai parlamenti képviselője azt pedig különösen méltatlannak nevezte, ahogy a hazánkban történő vizsgálódásokat szervezik.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!