2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Bayer show

Deutsch Tamás: Az összeomlás előtt álló ellenzék minden eszközével el akarja lehetetleníteni a megegyezést

Igaza van az mszp-s Ujhelyi Istvánnak, legatyásodott állapotban van az ellenzék - mondta a Fidesz európai parlamenti képviselője a Bayer showban. Deutsch Tamás a helyreállítási forrásokkal kapcsolatban azt mondta: az európai és a magyar baloldal ismét támadásba lendült. A politikus szerint az összeomlás előtt álló ellenzék minden eszközével el akarja lehetetleníteni a megegyezést.

  • Deutsch Tamás: Az összeomlás előtt álló ellenzék minden eszközével el akarja lehetetleníteni a megegyezést

- Az hogy a megegyezés reményével kecsegtetnek az Európai Bizottság és a magyar kormány között a tárgyalások, azok azt az esélyt, veszélyt, rémképet vetítik előre az európai és a magyar baloldalnak, hogy a 2019-es stratégiájuk 22 áprilisában megbukott és most valamikor 2022 őszén egyszer és mindenkorra összeomlik - mondta Deutsch Tamás.

Az európai parlamenti képviselő hangsúlyozta: minden érdemi politikai döntést a Soros György által irányított, Nyílt Társadalom Alapítvány hoz meg, nem pedig az európai döntéshozók.

- Az aznapi politikai döntéseit, nyilvánosság előtti megszólalását a Politico aznap reggeli cikkének a hangvételéhez igazítja, azoknak akar megfelelni - mutatott rá a politikus.

Deutsch Tamás hozzátette: az Európai politikai elit annyira ki van szolgáltatva a Nyílt Társadalom Alapítványnak, hogy politikáját is önként feladta.

 Teljes műsor:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!