2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Pajtakult

Következik:

Radar 00:05

Bayer show

Deutsch Tamás: Az elítélt árnyékminiszter tollba mondta Brüsszelben a DK által kitalált rágalmakat

Az Európai Parlamentben általánossá vált, hogy tényfeltáró delegációkat menesztenek Magyarországra és Lengyelországba, ami méltatlan az európai együttműködéshez – hívta fel rá a figyelmet Deutsch Tamás a Bayer show-ban. A Fidesz európai parlamenti képviselője azt pedig különösen méltatlannak nevezte, ahogy a hazánkban történő vizsgálódásokat szervezik.

  • Deutsch Tamás: Az elítélt árnyékminiszter tollba mondta Brüsszelben a DK által kitalált rágalmakat

A politikus arra reagált, hogy szélsőségesen egyoldalú programot állított össze az EP oktatási és kulturális szakbizottsága a budapesti látogatására.

Számtalan olyan tény derült ki, amely azt mutatja, hogy az elfogultság, a már előre megfogalmazott ítélkezés az egy nagyon enyhe kifejezés ahhoz képest, amely gondolkodásmód jegyében ennek a bizottságnak a programját összeállították

– tette hozzá.

Példaként említette, hogy a magyar sajtószabadság állapotáról úgy kívánnak tájékozódni, hogy összesen hat sajtóorgánum képviselőit hívták meg egy konzultációra.

Ott lesz a Telex vezetője, a Tilos Rádió vezetője, a Klubrádió vezetője, a Direkt36 nevű progresszív gyűlöletorgánum képviselője, a Mérték Médiaelemző Műhely képviselője és van egy hatodik, ugyanebből az alomból

– mutatott rá.

Deutsch Tamás emlékeztetett arra, hogy a mostani látogatást megelőzte egy másik. 

A Gyurcsányné vezette árnyékkormány garázdaság miatt jogerősen elítélt oktatási és kulturális árnyékminisztere, Barkóczi Balázs kiutazott Brüsszelbe és ott személyes találkozásokon "képbe hozta" az összes, néhány nappal később Budapestre érkező baloldali európai parlamenti képviselőket (...) tollba mondta az összes, a DK által kitalált Magyarországgal szembeni rágalmat, hogy utána ez a kultbizottság visszamondja ezeken a meghallgatásokon például az aggódó kérdéseket megfogalmazó Hardy Mihálynak (Klubrádió - a szerk.) ezeket a vádakat

- mondta el Deutsch Tamás. 

Teljes adás: 

 

 

További epizódok

Schmidt Mária fenntartja korábbi állítását Németországról

Schmidt Mária fenntartja korábbi állítását Németországról

Erkölcsileg és politikailag is eljelentéktelenedett Németország - hangsúlyozta a Terror Háza Múzeum főigazgatója a Bayer show-ban. Schmidt Mária kiemelte: az egykori nagyhatalom most az orosz-ukrán háború kapcsán sem hoz saját döntéseket. 2023. január 29.
Bayer show -  Deutsch Tamás: Hová tűnt Gyurcsány Ferencné?

Bayer show - Deutsch Tamás: Hová tűnt Gyurcsány Ferencné?

A Bayer show vendége, Deutsch Tamás szerint, miközben egyre dagad a korrupciós botrány, Brüsszel politikai nyomást gyakorol az uniós országokra. 2023. január 22.
Kovács Zoltán: Ez az ügy egy igazi „szemétség”

Kovács Zoltán: Ez az ügy egy igazi „szemétség”

Ez egy piszkos, aljas játszma, amit kimondottan a magyar fiatalok, a magyar egyetemisták ellen tettek - fogalmazott a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az Erasmus-üggyel kapcsolatban a Bayer show-ban. Kovács Zoltán szerint hazánkat nem kizárta vagy felfüggesztette az Európai Unió az Erasmus programból, - mert az nem teheti meg - hanem egyszerűen elvette a pénzt. 2023. január 15.

Legfrissebb híreink

Svácig vezetnek a dollárbaloldal rejtélyes szálai

Svácig vezetnek a dollárbaloldal rejtélyes szálai

Kiderült, melyik svájci alapítvány támogatta az ellenzék kampányát. Az átlátszó.hu kinyomozta, hogy a Foundation Pluralisme nevű szervezettől érkeztek a guruló dollárok botrány újabb fejezetének milliói.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Bayer show - Szilveszteri különkiadás

Bayer show - Szilveszteri különkiadás

A Bayer showban az év vége alkalmából rendhagyó évértékelést tartott a házigazda Bayer Zsolt három vendégével egyetemben: Deutsch Tamással, Kósa Lajossal és Németh Szilárddal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!