2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Bayer show

Deutsch Tamás: Az elítélt árnyékminiszter tollba mondta Brüsszelben a DK által kitalált rágalmakat

Az Európai Parlamentben általánossá vált, hogy tényfeltáró delegációkat menesztenek Magyarországra és Lengyelországba, ami méltatlan az európai együttműködéshez – hívta fel rá a figyelmet Deutsch Tamás a Bayer show-ban. A Fidesz európai parlamenti képviselője azt pedig különösen méltatlannak nevezte, ahogy a hazánkban történő vizsgálódásokat szervezik.

  • Deutsch Tamás: Az elítélt árnyékminiszter tollba mondta Brüsszelben a DK által kitalált rágalmakat

A politikus arra reagált, hogy szélsőségesen egyoldalú programot állított össze az EP oktatási és kulturális szakbizottsága a budapesti látogatására.

Számtalan olyan tény derült ki, amely azt mutatja, hogy az elfogultság, a már előre megfogalmazott ítélkezés az egy nagyon enyhe kifejezés ahhoz képest, amely gondolkodásmód jegyében ennek a bizottságnak a programját összeállították

– tette hozzá.

Példaként említette, hogy a magyar sajtószabadság állapotáról úgy kívánnak tájékozódni, hogy összesen hat sajtóorgánum képviselőit hívták meg egy konzultációra.

Ott lesz a Telex vezetője, a Tilos Rádió vezetője, a Klubrádió vezetője, a Direkt36 nevű progresszív gyűlöletorgánum képviselője, a Mérték Médiaelemző Műhely képviselője és van egy hatodik, ugyanebből az alomból

– mutatott rá.

Deutsch Tamás emlékeztetett arra, hogy a mostani látogatást megelőzte egy másik. 

A Gyurcsányné vezette árnyékkormány garázdaság miatt jogerősen elítélt oktatási és kulturális árnyékminisztere, Barkóczi Balázs kiutazott Brüsszelbe és ott személyes találkozásokon "képbe hozta" az összes, néhány nappal később Budapestre érkező baloldali európai parlamenti képviselőket (...) tollba mondta az összes, a DK által kitalált Magyarországgal szembeni rágalmat, hogy utána ez a kultbizottság visszamondja ezeken a meghallgatásokon például az aggódó kérdéseket megfogalmazó Hardy Mihálynak (Klubrádió - a szerk.) ezeket a vádakat

- mondta el Deutsch Tamás. 

Teljes adás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!