2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Kék hírek

Védelem a gyalogosokért

Négy sofőr kapott pénzbírságot, illetve járművezetéstől eltiltást Szerencsen.

  • Védelem a gyalogosokért

A Szerencsi Rendőrkapitányság 2021. szeptember hónapban kiemelt figyelmet fordított a gyalogos-átkelőhelyek közelében elkövetett szabálytalanságok kiszűrésére.

Az egyenruhások három sofőrt Szerencsen értek tetten, akik nem adtak elsőbbséget a zebrára már lelépett gyalogos részére. Egy sofőrt pedig Tokajban igazoltattak, aki a gyalogos-átkelőhelyen előzött autójával.

A rendőrök a szabálytalankodó gépjárművezetőket előállították, a szabálysértési hatóság pedig húszezer forint pénzbírsággal sújtotta, illetve három hónapra eltiltotta őket a járművezetéstől.

A Szerencsi Rendőrkapitányság a jövőben is kiemelt figyelmet fog fordítani a közlekedési szabályokat szándékosan megsértő személyek kiszűrésére és felelősségre vonására.

„…hogy mindenki hazaérjen!”

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Történelmi napnak nevezte a mai napot Ulf Kristersson svéd miniszterelnök, miután az Országgyűlés hétfőn ratifikálta országa NATO-csatlakozását.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!