2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

„Van egy kattom” – Bilincsben vitték el egy lány lakásáról a 20 éves zsarolót

A gödöllői rendőrök letartóztattak egy 20 éves fiút, aki intim képekkel akart szexuális együttlétet kikényszeríteni egy 19 éves lánytól – közölte a police.hu.

  • „Van egy kattom” – Bilincsben vitték el egy lány lakásáról a 20 éves zsarolót

A lány 2022. szeptember 5-én feljelentést tett a rendőrségen, miután a fiú néhány héttel azelőtt megkereste és elárulta: intim fotókat birtokol róla.

A fiatal először kedveskedve akart közelebb kerülni a lányhoz, ám amikor az visszautasította hangnemet váltott. Közölte, ha a lány nem fekszik le vele, nyilvánosságra hozza a meztelen képeket. A lány többszöri erősködés után beleegyezett a találkozóba és megállapodtak, 2022. szeptember 6-án délelőtt megbeszélik a dolgot.

A lány a lakásán várta zsarolóját, azonban nem volt egyedül. Ekkor már a helyiségben tartózkodtak a rendőrök, akik pillanatokon belül elfogták a fiút.

Belépve a lakásba levette a cipőjét, majd mielőtt rátért volna a lényegre két felfegyverzett vadidegen lépett ki addigi rejtekhelyéről.

Bilincsben, vezetőszárral szállították a gödöllői rendőrkapitányságra, ahol P. Roland beismerő vallomást tett és megbánta tettét.

Állítása szerint nem kezeli jól a visszautasítást, „van egy kattom” – mondta a nyomozóknak.

A hatóságok szexuális kényszerítés kísérlete miatt további eljárást folytatnak a fiúval szemben.

Tények.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!