2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Kék hírek

Újra találkozott a gyerekeivel Fekete Dávid

Fekete Dávid jelenleg házi őrizetben várja, hogy mi lesz a sorsa, november 21-én lesz ugyanis újabb tárgyalása a több százmillió forintos csalássorozattal kapcsolatban, ami miatt börtönben is ült. Ikergyerekeit az édesanyjuk a börtönbe nem vitte be, így Dávid csak idekint találkozhatott a fiaival – amiről az Instagramon is megosztott egy fényképet.

  • Újra találkozott a gyerekeivel Fekete Dávid

 

Az énekes akár 15 év börtönbüntetést is kaphat az ellene felhozott vádpontok alapján: 320 milliós csalás és sikkasztás miatt kell bíróság elé állnia.

Borítókép: Instagram

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!