2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

Újra lecsaptak a rendőrök, véget ért egy másik üzlet is

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekménnyel gyanúsítják az őrizetbe vett, két hevesi férfit. Több mint 30 millió forintot és jelentős mennyiségű új pszichoaktív anyagot foglaltak le.

  • Újra lecsaptak a rendőrök, véget ért egy másik üzlet is

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk az egri nyomozók a napokban egy ostorosi és egy andornaktályai férfit fogtak el kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. A térség dílerei azonban nem lehetnek nyugodtak, mivel a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának, valamint a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai 2022. május 9-én két hevesi lakos otthonában kopogtattak, mert gyanították, hogy több mint egy éve jelentős mennyiségben árulnak kábítószernek minősülő anyagot Heves városában. A délelőtti elfogással párhuzamosan még további négy helyszínen is kutatást tartottak a nyomozók. Az eredményes intézkedés érdekében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda bankjegy-kereső kutyáját is alkalmazták az egyenruhások.

A jelenleg is - más bűncselekmények elkövetése miatt - bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló S. Krisztiánt, tetten érték a rendőrök, amint épp két férfinak adta el tiltott portékáját.

A 36 éves férfi és a 43 éves B. Lajos lakóhelyén összesen, több mint 30 millió forintot, nagy értékű személygépkocsikat, motorkerékpárokat, ékszereket, valamint több vélhetően gáz- és riasztó fegyvert, közel bruttó 200 gramm fehér, kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Utóbbiról a szakértői vizsgálat egyértelműen megállapította, hogy új pszichoaktív anyagnak minősül.

A rendőrök a két férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt hallgatták ki a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon, továbbá kiderült az is, hogy 1000 forint és 5000 forint közötti összegért adtak – mennyiségtől függően – egy pakett új pszichoaktív anyagot.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett az őrizetbe vett gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására, valamint eljárás indult több fogyasztó ellen is, akik már vásároltak a két terjesztőtől.

 

 Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!